Zwei Däninnen in Lederhosen (1979)

Zwei Däninnen in Lederhosen
50 %
 
 

Další název: Liebesgrüße aus der Lederhose, 5. Teil; Zwei Däninnen in Oberbayern; Love 'n' Leather Pants

    Žánr: komedie
    Země: NSR
    Délka: 92 min., 2532 metrů
Dvě mladé striptérky - Rosi a Uli přišly o místo v nočním klubu v Mnichově, který byl policejně uzavřen. Rozhodnou se pro dovolenou, při které budou případně hledat další job. Vyjíždějí v americkém bouráku, který jim zapůjčil jejich italský přítel Tonio Borsalino. Dívky netuší, že je v autě ukryto velké množství drogy v plastových sáčcích.

Uli a Rosi dojedou do malebné bavorské vesničky Mutzen Bach, kde se stanou ihned obdivovanými od většiny mužů, zvláště když se vydávají za Dánky. Starosta má zájem na rozšíření turistického ruchu i za cenu podvodu pomocí zázračného léčivého pramene. Jeden z vesničanů objeví ukrytý kontraband v autě. Brzy se dostane droga mezi obyvatele, ale ukáže se, že nejde o heroin, ale o sex stimulující prášek. Všichni si nyní užívají erotické poblouznění...  Autor: curil

režie:
Franz Marischka
 
 
hraje:
Deborah Mooney (Rosl), Nathalie Neumann (Uli), Franz Muxeneder (farář), Peter Steiner (policista), Margot Mahler (Vroni Eberová), Günther Fersch (starosta), Fred Stillkrauth (Sepp Eber), Herbert Fux (Calafati), Dolfi Kauer (Schöberl), Loisl Wille (Krumm), Charles Wisur (dr. Lueger), Franz Helminger (Xaverl), Sylvia Engelmann (slečna Schöberl), Ruth Grossi (paní Herzogová), Wilfried Schmidt (Francouz), Ronald Scheich, Rinaldo Talamonti (Tonio Borsalino), Sascha Borysenko (gangster (neuveden)), Josef Gneissl (policista od kriminálky v nočním klubu (neuveden)), Margitta Hofer (servírka (neuvedena)), Egon Keresztes (policista (neuveden)), Erich Seyfried (majitel nočního klubu (neuveden)), Brigitte Strobel (slečna Tugendsamová (neuvedena)), Fritz Wallenwein (policista (neuveden))
 
 
scénář:
Franz Marischka
 
 
kamera:
Lothar E. Stickelbrucks
 
 
hudba:
Pepi Scherfler
 
 
střih:
Hermann Haller
 
 
masky:
Reinhard Hoppe
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.