reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Zvědavý George

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2009
Sanchez
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.9.2007
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.5.2015
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.8.2015
asdf23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2011
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.1.2008
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2007
Edith13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.9.2016
fernetgin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34020minih34020Bratrstvo bojovníků (2002) 
Le frére du Guerrier n
minih44390minih44390Síla srdce (2007) 
A Mighty Heart n
minih24971minih24971Hříšné noci (1997) 
Boogie Nights n
minih20776minih20776Tenkrát na Západě (1968) 
Once Upon a Time in the West; C'era una volta il West n
minih23066minih23066Vymítač ďábla II: Kacíř (1977) 
The Exorcist II - The Heretic n
minih15523minih15523...a je to! (1979) [TV seriál] 
...a je to! n
minih27538minih27538Blbec k večeři (1998) 
Le diner de cons n
minih15280minih15280Pahorek (1965) 
The Hill n
minih41453minih41453Vojákova dívka (2003) [TV film] 
Soldier's Girl n
minih56813minih56813Nezastavitelný (2010) 
Unstoppable n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69 %
7   - Justik66
6   - Sanchez
8   - fingon
10 - Gremmie
10 - Anonnim
7   - asdf23
4   - Sandruska
5   - vrub
7   - Edith13
5   - fernetgin

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

22 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - GEN - Galerie elity národa

14:15 - 14:30

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:00

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:25

62 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141524
Osobností: 606197
Fotografií: 526424
Plakátů: 253902
Obsahů a biografií: 130289

Poslední komentáře

Temná strana slunce (1997)

Temná strana slunce
Cituji :" Můj Bože, někdy   si přeju, abych se   nenarodil".To jsou první   slova Brada Pitta v jeho   prvním filmu a příběh,   který se tady více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

28 týdnů poté (2007)

28 týdnů poté
Snad mi Robinson níže   promine, ale tomuhle říká   oddechovka? Ten film je jeden   velký masakr a jatka a nic na   tom nezmění, že je to   více >

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Magická slova: Příběh J. K. Rowl...

Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové
Harry Potter je fenomén   současnosti a jeho autorka si   zaslouží, aby o její   osobnosti věděli všichni,   které svými knihami   oslovila. více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Stopařův průvodce po Galaxii (20...

Stopařův průvodce po Galaxii
Ford Prefect černoch?! Už   mě ty multikulti vnucené   postavy začínají krkat.   Sice je pravda, že Británie   už Britům nepatří, ale   tahle více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 4 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Specialisté
Po pár dílech spíše   rozporuplné pocity, už asi   20 let možná víc každej   točí kriminálky od Asie po   Evropu a USA a kde si   vzpomenete, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.2/0.18