Duben
ohodnotit

Zúčtování v zóně 51

Showdown at Area 51

Další název:
Alien vs. Alien
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
96 minut
„V přísně tajné zóně 51 se nachází ukrytá mimozemská zbraň, která může zničit celou planetu a naši civilizaci!“
Popis / Obsah / Info k filmu Zúčtování v zóně 51
V roce 1947 přistál USA neznámý létající objekt. Informace o jeho posádce i nákladu byly zkreslené a z větší části utajované. Nyní se ale ukazuje, že důsledky této události mají být pro lidstvo fatální, neboť výbuch objektu, který zde návštěvníci z vesmíru zanechali, má v nejbližších hodinách zničit celou planetu. Bývalý voják Jake se vydává do zakázané oblasti hledat svého bratra Alexe. Namísto něj však narazí na Juda, který se snaží výbuchu zabránit. Jake neví, zda mu může věřit, nicméně se spolu vydávají za Monikou, bývalou Jakeovou přítelkyní, s žádostí o pomoc. Do cesty jim vstupují nejen pozemští ozbrojenci, kteří by nejraději celou oblast „vyčistili“ a zbavili se všech svědků i všech důkazů, ale i příslušníci jiných – nepozemských – ras, kteří chtějí zajistit, aby zničení Země proběhlo hladce. Na deaktivaci nálože zbývá jen málo času a do poslední chvíle není jasné, komu lze důvěřovat a s kým je nutné bojovat.

Zdroj: TV Barrandov


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Zúčtování v zóně 51
POZOR SPOILER

Mladík Alex pracuje u seizmografu. Ten zaznamená aktivitu, ale není tomu věnována pozornost. Alex jede domů, kam přijel jeho bratr Jake. Zatímco si vyřizují svoje věci, proletí blízko dva mimozemské stroje. Jeden z nich je zasažen střelbou z druhého. Někdo jej opouští a prchá lesem. Dostává se až do hangáru, kde sebere nějaký „prut“. Opět dochází k boji, a to i s armádou. Při explozi je zasažen také Alex.

Jakemu to nedá a vypraví se do přísně střeného prostoru, kde hodlá bratra hledat. Je však ihned zatčen. Ovšem je to jen naoko. Pak je zatčen znovu, ale jen na chvíli. Podaří se mu totiž utéci. Narazí na jednoho tvora z mimozemského stroje, který se později představí jako Jude. Dají se spolu dohromady a Jake jej dovede ke své bývalé, aby jim pomohla. Ta se jmenuje Monika. Ošetří Judeho a dešifruje znaky na prutu. Ale přesně v tom okamžiku sem vpadne komando. Všichni jsou zatčeni a později dochází k boji. Z prutu zmizí jeden krystal a činí jej tak nefunkčním. Jude se setkává tváří v tvář se svým pronásledovatelem Kronnanem. Pak jedou na jakousi starou skládku, kde žije muž jménem Joe Diamond. Ten poskytne zbraně a už se tu objevuje Kronnan. Jude eliminuje Joea a bere mu z krku krystal. Také unáší Moniku. Spolu ujíždějí zabránit katastrofě, ale Jude se vrací, aby zadržel Kronnana, který se naoko přidal k Jakeovi. K Zemi se blíží flotila lodí z vesmíru. Jake a Monika nalezli vstup do podzemí a blíží se k cíli. Jenže se zde objevuje i Kronnan. Poslední bitva může začít.


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190553
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376580
Obsahů a biografií: 178280

Poslední komentáře

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10