reklama
 
ohodnotit

Ztracený princ [TV film]

Rok:
2008
Délka:
68 minut
„Kam zmizel princ Rujan? Jel zabít draka? Ale kde je ten drak?“

Celkové hodnocení filmu Ztracený princ

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.5% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.7.2014
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.7.2014
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.7.2014
jitush.b
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.1.2010
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.1.2010
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.1.2018
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.7.2014
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2010
sarhod79
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.10.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.5.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.11.2010
selinger1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.7.2009
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.3.2016
jeromeklapkajerome
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.10.2012
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.7.2014
lera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.1.2012
Bohous.gr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.10.2014
tomasonulasedm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.2.2017
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2009
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.12.2010
Rakr32
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.3.2011
frana.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.5.2013
kesud
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih82667minih82667Nahlas a naplno (2012) 
Joyful Noise n
minih6839minih6839Dračí Lady (1992) 
Lady Dragon n
minih39707minih39707Dracula 2: Vzkříšení (2003) 
Dracula II: Ascension n
minih27116minih27116Velmi nebezpečné známosti (1999) 
Cruel Intentions n
minih47930minih47930Smrt čeká všude (2008) 
The Hurt Locker n
minih141872minih141872Zázraky z nebe (2016) 
Miracles from Heaven n
minih22922minih22922Vražedný tanec (1990) 
Dancing Machine n
minih21111minih21111Život je krásný (1946) 
It's a Wonderful Life n
minih53450minih53450Čert a Káča (1970) [TV inscenace] 
Čert a Káča n
minih11269minih11269Legenda o Vlčí hoře (1992) 
The Legend of Wolf Mountain n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.5 % (23)
6   - curil
4   - petrusmev
5   - thejduk
5   - jitush.b
5   - New
4   - radegaster
9   - Minnie
8   - Persefonia
8   - sarhod79
9   - miroslav22
6   - rosta12
5   - selinger1
6   - motelij
2   - jeromeklap
5   - Pauleto
4   - lera
10 - Bohous.gr
7   - tomasonula
6   - Sheriff.Ja
7   - Janinka73
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579173
Plakátů: 275836
Obsahů a biografií: 139915

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.248/0.205