reklama
 
ohodnotit

Ztraceni v přístavu

Les marins perdus

Další název:
Lost Seamen
Země:
Rok:
2003
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Ztraceni v přístavu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.12.2015
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.12.2009
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.5.2012
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2008
MUNRO2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2012
lorranz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2008
max24371
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
14.8.2011
sinell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35957minih35957Svědkyně (1991) [TV inscenace] 
Svědkyně n
minih16811minih16811Poznej svého muže (1940) 
n
minih58167minih58167Baaria (2009) 
Baarìa n
minih53273minih53273Druhý dech (1966) 
Le deuxième souffle n
minih41861minih41861Tajemná vražda (2005) 
Slow Burn n
minih32521minih32521Historie fotbalu II. - Zlatý věk (1990) 
n
minih55171minih55171Nesmrtelná garnizona (1956) 
Bessmertnyy garnizon n
minih63072minih63072T3I: Tři pátrači a Tajemství ostrova kostlivců (2007) 
The Three Investigators and the Secret of Skeleton Island n
minih48575minih48575Sherlock Holmes (2009) 
Sherlock Holmes n
minih46205minih46205Dokud je válka, je ještě naděje (1974) 
Finché c'è guerra c'è speranza n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67 %
6   - curil
7   - olgab
8   - oulisna
7   - Minnie
7   - rosta12
8   - Area
8   - MUNRO2
7   - lorranz
1   - max24371
8   - sinell

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

23 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Hádanky domů života II: Hostou...

15:50 - 16:20

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

16:00 - 16:57

18 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:30 - 16:35

48 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146275
Osobností: 621306
Fotografií: 550457
Plakátů: 262178
Obsahů a biografií: 134130

Poslední komentáře

Psanci a andělé (2016)

Psanci a andělé
Zajímavý western. Parta   lupičů utíká před   spravedlností a dočasný   úkryt na noc najdou na farmě   u hranic. Zde se odehraje   Tarantinem více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Nebezpečná záměna (2016) [TV fil...

Nebezpečná záměna
Podprůměrná kriminálka,   kde akce je hodně málo.   Neustálé dohadování po   telefonu s únoscem, do toho   spory s bývalým manželem,   jeho více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Válečná řežba to je, ale   vzhledem k roku natočení   1987, je to slabší a hlavně   ne tak úplně dle skutečné   předlohy. Připomíná mně   to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Life on Mars (2006) [TV seriál]

Life on Mars
Mno, to bylo tedy dost dobrý.   Celej seriál jsem byl   napnutej, jak to dopadne. A   konec mě nezklamal. Super!

Autor: RM | Hodnocení: 9 / 10

Soudkyně Barbara (2015) [TV pořa...

Soudkyne Barbara

Soudkyně Barbara
Teto porad je super je to   idealne natoceny a herci beze   slov uzasny. Kazdy kdo   komentuje negativni komentare   tak by jsi mel uvedomit, ze   nebyt hercu tak v televizi nic   nehraje...

Autor: lukaskechup

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.556/0.515