ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ztracená patrola

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.2.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.8.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.8.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2013
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2011
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.8.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.8.2009
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11706minih11706Lyžařská hlídka (1990) 
Ski Patrol n
minih60333minih60333Chlapci z Pavlovskej ulice (1969) 
A Pál utcai fiúk n
minih14387minih14387Noc smaragdového měsíce (1984) 
Noc smaragdového měsíce n
minih12410minih12410Miki a Maude (1984) 
Micki + Maude n
minih52295minih52295Pán ze společnosti (1964) 
Un monsieur de compagnie n
minih140535minih140535Taxi 121 (2016) 
Taxi 121 n
minih45357minih45357Zlomené kopí (1954) 
Broken Lance n
minih53875minih53875Otčím (2009) 
The Stepfather n
minih66687minih66687Seržant (1968) 
The Sergeant n
minih9778minih9778Jsi falešný hráč (1986) 
Jsi falešný hráč n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.9 % (9)
5   - argenson
8   - curil
7   - clara.bow
5   - hvezdyn
7   - Bara.40
7   - zepo
8   - rosta12
8   - Johnny1
7   - scareface6

TV Program

ČT1 - Kde bydlí štěstí (1987) [TV in...

10:40 - 11:30

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Apokalypsa - Hitler

10:45 - 11:40

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

09:45 - 11:00

73 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - To hlavní je láska (2002) [TV ...

10:25 - 12:20

33 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639982
Fotografií: 588733
Plakátů: 279521
Obsahů a biografií: 141544

Poslední komentáře

Richard Sharp - Nebezpečné poslá...

Richard Sharp - Nebezpečné poslání
Je vidět, že je to   televizní film, ale jako   návrat Richarda Sharpa po   létech se to dalo vidět.   Mělo to své mouchy, slabší   dialogy, více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Je na první pohled zřejmé,   že druhá série je slabší,   ale snad již příště to   bude lepší. Vražda nebyla   pro diváky těžkým   oříškem, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.329/0.299