reklama
 
ohodnotit

Zpívající pudřenka

Žánr:
Rok:
1959
Délka:
77 minut
Premiéra v ČR:
21.1.1960
„Napínavé pátrání pražských kluků po ztracené vysílačce“

Celkové hodnocení filmu Zpívající pudřenka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.5.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.8.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.6.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.10.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2012
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2008
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.6.2006
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.8.2011
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46013minih46013At Sword's Point (1952) 
Sons of the Musketeers; At Sword's Point n
minih50907minih50907Princezny nejsou vždycky na vdávání (1985) [TV film] 
Princezny nejsou vždycky na vdávání n
minih50753minih50753Silas (1981) [TV minisérie] 
Silas n
minih21461minih21461Tucet špinavců (1967) 
The Dirty Dozen n
minih5747minih5747Ďábelská brigáda (1968) 
The Devil's Brigade n
minih24659minih24659Sarajevský atentát (1975) 
Sarajevski atentat / Sarajevský atentát n
minih18392minih18392Salome (1953) 
Salome n
minih75088minih75088Nemůžete je všechny porazit (1970) 
You Can't Win 'Em All n
minih6897minih6897Druhé mládí (1938) 
n
minih44661minih44661Kojak (1973) [TV seriál] 
Kojak n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.1 %
6   - Erkul
4   - jarda53
6   - clara.bow
6   - melakara
7   - satyr
10 - dederon
8   - biokys
7   - rosta12
5   - AlbertPeta
9   - miroslav22
8   - veryold3
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144370
Osobností: 615250
Fotografií: 539404
Plakátů: 258150
Obsahů a biografií: 132188

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.293/0.256