reklama
 
ohodnotit

Zpívající eskadra

V boj idut odni stariki

Země:
Rok:
1973
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Zpívající eskadra

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.6.2008
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.6.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.10.2008
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2016
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.10.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.3.2012
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.11.2016
MODANO11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.11.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12623minih12623Mladé pušky (1988) 
Young Guns n
minih74329minih74329Čejenský bojovník (1994) [TV film] 
Cheyenne Warrior n
minih43330minih43330Venuše (2006) 
Venus n
minih27714minih27714Téměř bez šance (1999) 
Brokedown Palace n
minih24835minih24835Zapadlí vlastenci (1932) 
Zapadlí vlastenci n
minih3837minih3837Bez dcerky neodejdu (1990) 
Not Without My Daughter n
minih9108minih9108Indiana Jones a poslední křížová výprava (1989) 
Indiana Jones and the Last Crusade n
minih16319minih16319Policejní hodina (1960) 
n
minih40774minih40774Ve jménu krále (2007) 
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale n
minih27947minih27947Samé trable (1999) [TV film] 
Earthly Possessions n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.9 %
7   - Erkul
9   - clara.bow
10 - mia
6   - Bara.40
8   - melakara
6   - fred.appl
8   - lejtenant
7   - Kycky
6   - Jarda.ftr
9   - oulisna
10 - dederon
9   - pehe
5   - MODANO11

TV Program

ČT1 - Velká sázka o malé pivo (1981)...

16:25 - 18:00

87 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Volejbal: Kypr - Česko

17:20 - 20:00

32 minut již uběhlo
128 minut zbývá do konce

NOVA - Ochránce (2005)

17:35 - 19:30

17 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

16:50 - 18:55

62 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615138
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132152

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.224/0.174