Jeden svět
ohodnotit

Zoolander

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
27.12.2001
„O manekýnovi, který se stane zbraní všemocného módního průmyslu, plánujícího vraždu malajského premiéra.“

Komentáře k filmu Zoolander

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 29
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.7.2012
Jedna ze slabších komedií   se Stillerem, ani si to moc   nepamatuju protože me to   nijak nezaujalo, jen si   pamatuju na ten jeho prý sexy   pohled
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.6.2009
U Zoolandera jsem se hodně   bavil díky dvojci Stiller a   Wilson. I Will Ferell zde   nemohl chybět. Prostě   komedie jak má být.
Pecik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.12.2017
Některé scény a hlášky   jsou legendární, ovšem to   je vše co celý film drží   pohromadě. Ve zbytku je   jedná o klasickou americkou   slátaninu :)
Mlapiska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.7.2007
Celkem odpočinková komedie,   která umí dokonce i pobavit.   Owena Wilsona nemám příliš   v oblibě, ale jeho Jeníček   je vážně perfektní. Byly   tu však místa, která si   tvůrci mohli odpustit (souboj   modelů). Ale jinak vcelku   vydařená komedie z   modelingového prostředí, ve   které IQ nehraje vůbec ale   vůbec žádnou roli.
dobes.pavel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.4.2010
Zoolander
Slušná komedie, která   nabídne pár srandovních   situací, kterých ovšem na   můj vkus mohlo být více.   Děj není nikterak   originální. Něco takového   jako modeling jde úplně mimo   mě, takže jsem se místy i   nudil. I když si myslím, že   to tvůrci zamýšleli spíše   jako parodii na tuto branži.   Nejvíc jsem se zasmál   přiteplenému černošskému   sluhovi v uplém tričku.   Nicméně i tak tomu scházelo   něco převratného. No a ten   konec byl teda odbytý a tak   nezajímavý!
Cash89
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.2.2008
Tak tohle byla prostě bomba.   Neříkám, že je to film,   který by vás měl nějak   duševně povznést, Zoolander   vás má prostě a jednoduše   pobavit a to se mu podle mě   povedlo na výbornou. Dvojice   Stiler-Wilson perlí jako ve   většině filmů. Zajímavé   je i zasazení do módní   branže. Nejednou jsem   skončil v křečích smíchu.   Chápu, že se to nezalíbilo   každému, ale mě tento humor   padl přesně do noty.   Derekovo "kuckání"   když dělal s tátou bylo   neskutčné, jen škoda, že   jsem to neviděl v originále,   i když český dabing se mi   zdál dost kvalitní.
MildaX
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.2.2018
Bláznivě trhlá komedie,   taková jakou od Stilera   všichni čekají. V tomto   směru povedené, ale jinak   žádná hitparáda.
mikee007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.4.2013
...nemůžu si pomoci
a dávám desítku,se kterými   příliš neplýtvám.
Ben Stiller si střihl   režii,spolupracoval na   scénáři a ještě vyšvihl   hlavní roli.
Už to   ,že se svou výškou sám   sebe "nominoval" na   nejlepšího světového   modela vás musí   přesvědčit,že film bude   jen jenom a pouze o parodii a   nadsázce. Snímek si dělá   srandu ze světa   modelingu,plného intrik a   falše a dělá to dobře.
Vlastně nedělá to   dobře. Dělá to skvěle.   Každičká scéna je   neuvěřitelně zábavná.   Když to není Stiller,je to   skvělý Owen Wilson,krásná   Christine Taylor,Jon Voight a   nebo desítky známých   tváří,kteří uvěřili   Stillerovu projektu a   propůjčili mu svou vlastní   tvář.
Chápu,že se   tahle komedie nebude líbit   každému,ale když se   necháte unést Stillerovým   pohledem na prapodivný svět   modelingu. Budete se   královsky bavit.
Tom_Hardy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2007
<b>Neskutečně</b>   ; zábavná hovadina, která   je vyhrocená do takového   extrému, že to chvílemi   pomalu mrazí!:), nicméně,   syrovější (a drzejší)   parodii určitého průmyslu   (potažmo životního stylu)   jsem snad nikdy neviděl a   pochybuji, že by se kdy   někdo lépe bavil na něčí   účet tak moc, jako Stiller.   Mělo by se povinně pouštět   na všech modelingových   akcích společně s Ženy pro   měny!:)
cerfik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.3.2012
Totálně ujetá metroušská   komedie za hranicemi vkusu a s   největším počtem celebrit   na centimetr čtvereční a   pokud si myslíte, že další   scéna už nemůže být víc   za hranicí trapnosti,   Zoolender vám dokáže, že   jste se šeredně zpletli. Na   tohle se nedá připravit - to   se musí vidět. 60% za to,   že jsem se místy fakt bavil.
davidek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Ben stiller a Owen Wilson v   další jednoduché komedii.   Uplně ideální na sobotní   večer když není co dělat a   chcete si odpočinout.
Faustka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.7.2010
Modeling je pro nezasvěcené,   zcela neodhalitelná oblast a   když ji Derek Z.(zvl. zn. :   výrazová mimika obličeje) a   Hansel(zvl. zn. : koloběžka,   meditace) nastínili tímto   způsobem.. Jaký si udělat   obrázek..? Že je to sorta   „dementů“ a   „imbecilů“, vězících   jim v lebce jen vatová   prázdnota, vyvážená leda   tak vytříbeností pro   značkové hadříky a   šminky. Rozpozná se sám   „model(a zasměje, nebo   popř. dožere)“ v této   odbourávající satiře?   Nejspíš ne, protože   mozkové buňky si nedokážou   proklestit cestu hromadou   zbytečných tretek. Jaké si   z toho krom namožené   bránice vzít ponaučení..   :-) Že bulimie není tělu   nebezpečná(právě naopak) a   když zlitá benzínem škrtnu   sirkou, není to až taková   tragédie…život jde dál.
Vídžej
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.10.2003
Trochu bláznivý
Hodně naivní film se   spoustou přehaných scén.   Jenže na druhou stranu je to   přeci o modelingu.Příběh   sám o sobě je srašný a   některý pasáže jsou   otřesný třeba hned ta s   benzinovou pumpou ale pak   přijdou scény typu   vytahování slipů z kalhot a   házení počítačů po zemi   a změníte názor. Ke   špičce tenhle film určitě   neřadím ale budu si   pamatovat Derekův   Looooooooook.
Strength
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.11.2007
Takhle komedie je super.   Jedná se o takovou skvělou   oddechovku, kdy se náramně   pobavíte. Ukazuje svět   modelingu trochu jinak.   Naprostá neschopnost modelů   samostatně myslet hodně   pobaví. Už douho jsem se   takhle nezasmála. Téma je   zpracováno velmi kvalitně a   skvělý vtip vždy potěší.
Ivett
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2007
Komedie z prostředí   modelingu, která určitě   netrpí nedostatkem vtipu,   metrosexuálů a všech těch   podivností okolo. Film je to   dotažený do absurdity a   díky tomu je zábavný.
leunka592
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.4.2010
Prostě nejlepší komedie u   které se nejde nezasmát.
Nejlepší ta scéna kdy   Mugatu ukáže Zooladnrovi   model jeho střediska a on mu   vynadá, že to jak pro   mravence a že to má být   aspoň 3x tak velký :D
100000052556420
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.7.2019
Derek je trochu hloupy model v   podani Bena Stillera.Je take   trochu sobecky a prevezme   omylem cenu,ktera mu   nepatri...
WaM
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.4.2005
Už při prvích pěti   minutách jsem se řezal, ale   ta scéna na benzinové   pumpě, jak se modelové   polévají benzínem mě skoro   úplně odbourala.   Vynikající bláznivá   komedie. Ale myslím, že ji   každý nedocení.
Markst
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.10.2008
Půvoně jsem chtěl dát 5/10   ale nakonec jsem hodil   "šestku" pro mě to   je lehce nadprůměrná   komedie, nic víc nic míň.
Nenkyta
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Tato komedie s Benem Stillerem   je podle mě ta nejlepší.   Skvěle jsem se bavila.   Nezapoměli jste na ledovou   ocel:-)
BiTch_
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2008
Ben Stiller je pan komik a   tady se spolu s kumpánem   Owenem Wilsonem a Willem   Ferrelem vyřádil dokonale.V   téhle extrémě vtipné   komedii se vedle hlavních   postav objevila celá řada   celebrit z filmové,hudební a   modelingové scény vetšinou   ztvárnující přímo sami   sebe což alespon pro mne   delalo tenhle film ješte o   neco líbivější...
friday
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.11.2007
jo jasně je to blbost. Ale je   to vážně tak kouzelný, že   si to ráda pustím znovu.   Jeníček a Derek jou prostě   jedničky a ta scéna s modely   na benzínce nemá chybu....
Fox
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Stillerovky
Ben Stiller se nikdy nebál   být originální a riskovat   tím, že natočí naprostou   kravinu. Tohle svým způsobem   kravine je, ale v šedi   amerických trapných komedií   je tohle opravdu klenot.   Nápadité vtipy střídají   ty horší, ale veskrze se u   filmu musí každý dobře   bavit.
Lampernaqui
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2005
Tohle opravdu není komedie   pro každého. Ale pro tu   jednu (doufám, že ne malou)   část diváků je to skvělá   komedie. Scéna u pumpy,   modrá ocel, ruční model,   andy dick jako masérka... co   dodat. Jenom Vybíjenou jako   přídavek.
BrainSick
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.10.2010
Pokud chcete něco u čeho se   zasmějete, určitě sáhněte   po Zoolanderovi, který je tak   bláznivý, že se snad ani   nejde tomu nesmát. Přidejte   skvělé obsazení a máte   vše co jste chtěli.
Karoine
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.9.2008
naprosto dokonalá komedie,   parodie na svět mužského   modelingu, kde hrají i   samotní mužští   modelové... nejvtipnější   film který jsem viděla v   dlouhé době... will farrel   jako jacob mugesberg alioas   jacobi mugatu je neodolatelný   a nesmírně vtipný....   Nejlepší je ale benstiller s   jeho " institute for kids   who cant read good" a   wilsonovo "whats the deal   yo yo" tím   nejbělejším způsobem   jakým to jen jde.... někomu   se to může zdáít jako tzv   "stupidní komedie"   ale rozdíl mezi zoolanderem a   ostatními stupidními   komediemi je ten, že   zoolander je plný sice   absurdního ale geniálního   humoru, a ne jen carryovských   blbých ksichtů nebo bandy   vylízaných zhulenců a   podobně.... dávám deset....   a ještě nesmím zapomenout   na mauryho ballsteina a Balls   models..... :D jo moment...   neříkejte mi že svůdný   Hansel je v českém překladu   Jeníček.... to je trochu   odpornost..... lidi by měli   přestat koukat na dabovaný   filmy a přicházet tak o   užasné zážitky.
ryss
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.6.2009
1/10
Blbost, jako kráva. Mám rád   Stillera, proto jsem se na to   podíval a musím   konstatovat,že to byla muka   to dokoukat!!
Eles
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.9.2003
Nutnost vidět
Tohle je rozhodně   nedoceněný film. V kinech u   nás prošel bez povšimnutí,   na videokazetách nevím, ale   určitě se vyplatí ho   vidět. A to i vzhledem k   faktu, že je to bláznivá   komedie, což na mně ve   spojení se slovem americká   jinak vyvolá husí kůži.  
A proč je tohle   vyjímka ? Protože Ben   Stiller a Owen Wilson mají   spoustu nápadů, protože   uvidíte celou řadu známých   osobností v netradičních   rolích a zkrátka všechno je   tak zvláštní a na hlavu   postavené až je to opravdu   sranda.
Scharm
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.8.2007
Tohle opravdu není komedie   pro každého. Upřímně je   to největší kravina na   kterou jsem se kdy dívala,   ale pokud k tomu zasednete s   takovou tou zvláštní   praštěnou, ulítlou a né   příliš normální náladou,   tak se u toho i dost   nasmějete. Jen neni to pro   slabé žaludky... někdo by   100% metrosexuála nemusel   rozdejchat.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43615minih43615Božský Evan (2007) 
Evan Almighty n
minih8205minih8205Herkules (1995) [TV seriál] 
Hercules: The Legendary Journeys n
minih25028minih25028Muž se železnou maskou (1998) 
The Man in the Iron Mask n
minih47453minih47453Star Wars: Klonové války (2008) 
Star Wars: The Clone Wars n
minih146878minih146878Pan Church (2016) 
Mr. Church n
minih20191minih20191Šíleně smutná princezna (1968) 
Šíleně smutná princezna n
minih74134minih74134Řidič (2011) 
Drive n
minih48083minih48083Číslo 9 (2009) 
9 n
minih16891minih16891Prázdniny pro psa (1980) 
Prázdniny pro psa n
minih41283minih41283Tančím, abych žil (2005) 
Take The Lead n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Zoolander 2 (2016)

 Zoolander 2 (2016)
Zoolander 2 n
Zoolander No. 2
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Ben Stiller

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10