ohodnotit

Zneužití důvěry

Abus de confiance

Žánr:
Země:
Rok:
1937
Délka:
88 minut
„Chudá studentka předstírá, že je dcerou slavného spisovatele“

Celkové hodnocení filmu Zneužití důvěry

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3348minih3348Augsbergenfeldt (1993) 
Augsbergenfeldt n
minih11724minih11724Má první videokuchařka (1991) 
My Firsk Cookery Video n
minih43869minih43869Dostihová horečka (1976) 
Febbre da cavallo n
minih11971minih11971Maniac Cop 2 (1990) 
Maniac Cop 2 n
minih10584minih10584Kosmetička a zvíře (1997) 
The Beaution and the Beast n
minih45665minih45665Vlastní pravidla (2007) 
Georgia Rule n
minih39613minih39613Alcron (1963) 
n
minih53343minih53343A Dollar Between the Teeth (1967) 
Un dollaro tra i denti n
minih51925minih51925A koppányi aga testamentuma (1967) 
A koppányi aga testamentuma n
minih35467minih354671984 (1984) 
Nineteen Eighty-Four n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.8 % (8)
3   - T800
5   - kamil.ice
8   - Zdenek13
1   - stixman
10 - michaela11
1   - Alfpaseka
6   - jura1973
5   - hrncir20

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Nejvýznamnější operace 2. svět...

16:00 - 17:00

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

45 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:35 - 16:50

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153735
Osobností: 638470
Fotografií: 584796
Plakátů: 277619
Obsahů a biografií: 140824

Poslední komentáře

Nekonečný příběh (1984)

Nekonečný příběh
Je to film mého dětství a   nikdy to nebude jinak, i když   dnes už se na to samozřejmě   dívám jinak. Nejvíc mi   paměti utkvěla scéna v   bažinách a pak ta hudba.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 8 / 10

Alexander Veliký (2004)

Alexander Veliký
Další průměrný film z   antické doby. Přišlo mi to   zdlouhavé a tak nějak   nezáživné. Snad jen první   a poslední bitva to   zachránila.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 6 / 10

Millerovi na tripu (2013)

Easy watch:

Millerovi na tripu
Klasická bláznivá americká   komedie – oddechovka, ve   které se humor střídá s   dojímavým patosem. Hlavní   pozitivní postavou je zde   dýler více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Syn mého otce (2018) [TV epizoda...

Syn mého otce
V mnohém zdánlivé   "zlepšení" ale podprahově z   toho zas kouká nevěrohodná   blbost o zlejch a hnusnejch   bílejch, kteří nají máslo   na více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Focus (2015)

Focus
Snímek zpočátku   připomíná britský seriál   ´Podfukáři´, ale záhy se   to celé mění do spleti   eroticky romantizujícího   náboje nečekaného více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.107/0.076