';
ohodnotit

Znamení čtyř [TV film]

The Sign of the Four

Žánr:
Rok:
1983
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Znamení čtyř

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.9.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.6.2022
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2008
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.1.2010
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2012
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.8.2009
Slamáček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2012
brambora
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2008
Arabela65
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4780minih4780Buldoci a třešně (1981) 
Buldoci a třešně n
minih14684minih14684Obvyklí podezřelí (1995) 
The Usual Suspects n
minih66040minih66040Rekvalifikace (2011) 
Rekvalifikace n
minih12018minih12018Marečku, podejte mi pero! (1976) 
Marečku, podejte mi pero! n
minih46501minih46501Miláčku, zvětšil jsem naše dítě (1992) 
Honey I Blew Up the Kid n
minih123593minih123593Až po uši (2014) [TV seriál] 
Až po uši n
minih153795minih153795Anita – švédská nymfička (1973) 
Anita n
minih144813minih144813Velké dobrodružství Pima a Poma (2014) 
Pim & Pom: Het Grote Avontuur n
minih2936minih2936Ameriko, Ameriko! (1963) 
America America n
minih156131minih156131Miláček (2017) [TV film] 
High School Lover n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Znamení čtyř (2001) [TV film]

 Znamení čtyř (2001) [TV film]
Znamení čtyř n
The Sign of Four
Žánr: mysteriózní / krimi
Země: Kanada
Režie: Rodney Gibbons

(jiná verze filmu)

Krvavý kříž (1991) [TV film]

 Krvavý kříž (1991) [TV film]
Krvavý kříž n
The Crucifer of Blood
Žánr: detektivní / krimi / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Fraser C. Heston

(jiná verze filmu)

Sherlock Holmes: Znamení čtyř (1987) [TV film]

 Sherlock Holmes: Znamení čtyř (1987) [TV film]
Sherlock Holmes: Znamení čtyř n
The Sign of Four
Žánr: detektivní / drama / krimi
Země: Velká Británie
Režie: Peter Hammond

(jiná verze filmu)

Hodnocení filmu

75 % (10)
7   - curil
8   - AGAMEMNON
8   - fred.appl
8   - Out-Of-Way
6   - dandysek
7   - oulisna
8   - jambroz58
8   - Slamáček
7   - brambora
8   - Arabela65

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

01:15 - 03:50

69 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemství železnic (2013) [TV ...

02:00 - 02:25

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

02:20 - 02:50

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Námořní vyšetřovací služba (20...

01:30 - 02:25

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 184314
Osobností: 689184
Fotografií: 739084
Plakátů: 357169
Obsahů a biografií: 169839

Poslední komentáře

Okamžitá spravedlnost (1986)

Okamžitá spravedlnost
Nostalgická akční   videojízda, kde si mstitele   zahrál Michael Paré. Ten se   sice nikdy hvězdou nestal,   ale za pozornost stojí.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

V pasti (2016) [TV seriál]

Klasický Netflix

V pasti
Z hlediska žánru se jedná o   průměrnou kriminálku,   která nijak zvlášť   nenadchla. Sem tam je to   napínavé, hraje tam hezká   hudba a je více >

Autor: Ondrus21 | Hodnocení: 1 / 10

Indian Horse (2017)

Indian Horse
Literární předlohu bohužel   neznám, ale musím říct,   že film se mi moc líbil.   Není to sice vůbec veselá a   optimistická podívaná, o to   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Legendy zítřka (2016) [TV seriál...

Hodnocení po první řadě

Legendy zítřka
Zatím se mi to opravdu   líbí. Každý díl byl   něčím zajímavý, někdy v   minulosti, jindy v   budoucnosti. Uvidím, jestli   mě to přestane v více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 7 / 10

Žert (1968)

Žert
Celkem zajímavý snímek, na   tu dobu i dost odvážný.   Somr mi na roli v některých   okamžicích perfektně   seděl, ale bohužel seladona   jsem mu nevěřil...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení