reklama
 
ohodnotit

Zmizení staré dámy

The Lady Vanishes

Rok:
1938
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
1938

Celkové hodnocení filmu Zmizení staré dámy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.5.2009
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.7.2012
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.7.2013
Barney94
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.10.2017
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.11.2010
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.5.2017
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.12.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52602minih52602Úrilány szobát keres (1937) 
Úrilány szobát keres n
minih3261minih3261Artur a Leontýna (1940) 
n
minih9428minih9428Jdi na to (1983) 
Go For It / Nati con la camicia n
minih38661minih38661Úsvit mrtvých (1978) 
Dawn of the Dead n
minih65060minih65060J.J. Cale Featuring Leon Russell (2002) [DVD] 
J.J. Cale Featuring Leon Russell - In Session At The Paradise Studios - Los Angeles, 1979 n
minih47050minih47050Šest žen Jindřicha VIII. (1933) 
The Private Life of Henry VIII. n
minih34983minih34983Nezapomenou (1937) 
They Won't Forget n
minih52705minih52705Retúr (1997) 
Retúr n
minih17625minih17625Pyšná princezna (1952) 
Pyšná princezna n
minih58506minih5850622 výstřelů (2010) 
L'immortel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82 %
9   - cicis
9   - clara.bow
9   - pataamat
8   - beneva
8   - Kycky
8   - kahi
7   - Barney94
8   - antoninses
9   - thornhill
7   - wrangler
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.181/0.147