Změna k lepšímu (2013) [TV film]

Změna k lepšímu (The Makeover)
68.7 %
 
 

The Makeover

Další název: Ako zmeniť muža (SK)

    Žánr: komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 92 min.
„Komedie natočená na motivy klasiky My Fair Lady, s moderní zápletkou.“
Hannah Higgins (Julia Stiles) je inteligentní profesorka, jež vystudovala Harvardskou univerzitu. Je natolik zapálená pro svou práci, že se rozhodne kandidovat do Kongresu a osobně dohlédnout na reformu školství. Bohužel coby kandidátka je absolutně špatná, její chytrost totiž voliči vnímají jako povýšenost a žádný člověk z Bostonu se s ní prostě nemůže ztotožnit.

Pro příští volby se Hannah se svou obchodní partnerkou, Colleen Pickering, rozhodne najmout někoho, kdo bude kandidovat a nebude lidem v žádném směru připadat namyšlený. Elliot Doolittle (David Walton) dodává pivo do místních podniků. Je lidský, oblíbený, mluví s jihobostonským přízvukem a rozhodně není nijak "naleštěný". Jeho upřímnost a vstřícnost mu umožňují se okamžitě propojit s každým a zároveň s nikým.

Hannah bere Elliota jako svůj "projekt." Kéž by ho mohla naučit mluvit jako gentlemana... jenže, proč by se měl stát gentlemanem... gentlemanem, který bude kandidovat do Kongresu a vyhraje. Elliot a Hannah jsou jako noc a den, ale když se z něj stane trochu větší "správňák" a Hannah se částečně zbaví své nafoukanosti, možná by z nich mohl být pár.

Zdroj: HBO Europe

režie:
John Gray
 
 
hraje:
Julia Stiles (Hannah), Frances Fisher (Allie Doolittleová), David Walton (Elliot), Camryn Manheim (Colleen), Nada Despotovich (Wilma), Georgia Lyman (Bonnie), Amanda Good Hennessey (žena na schůzi), Scarlett Redmond (mladá matka), Tamara Hickey (TV reportérka), Kortney Adams (učitelka), Lonnie R. Farmer (Humphrey Rossdale), Ian Lyons (reportér 1), Albert M. Chan (Pearce), Maureen Keiller (Vivian), Thomas Olson (Shaughnessy), Finise Avery (kadeřnice), Jay Dunigan (Andrew Bridgeworth), Paul Melendy (reportér)
 
 
scénář:
C. Jay Cox
 
 
kamera:
James Chressanthis
 
 
hudba:
Michael A. Levine
 
 
výprava-architekt:
Stephen Marsh
 
 
kostýmy:
Johnetta Boone
 
 
střih:
Michael N. Knue
 
 
zvuk:
Ryan Baker, Larry Benjamin, Todd Brodie, Tim Chilton, Bob Costanza, David Torres
 
 
dabing:
Regina Rázlová (Allie Doolittleová (CZ dabing))
 
 
zvláštní efekty:
John Ruggieri
 
 
výkonný producent:
Brent Shields
 
 
producent:
Cameron Johann, Christopher Morgan
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.