reklama
 
ohodnotit

Zločiny srdce

Crimes of the Heart

Žánr:
Rok:
1986
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Zločiny srdce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2011
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.1.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.1.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.6.2010
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2011
Cheryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.1.2012
Emma53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.11.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37163minih37163Snílci (2003) 
I Sognatori n
minih21801minih21801Útěk do Mexika (1994) 
The Getaway n
minih73786minih73786Chléb, máslo a marmeláda (1977) 
Pane, burro e marmellata n
minih5966minih5966Dej si pohov, kámoši (1993) 
Grumpy Old Men n
minih44506minih44506Cvokař (2006) 
The Treatment n
minih79318minih79318Partička (2011) [TV pořad] 
Partička n
minih32624minih32624Červený drak (2002) 
Red Dragon n
minih47900minih47900Křesadlo (2004) [TV inscenace] 
Křesadlo n
minih140902minih140902Královské Vánoce (2014) [TV film] 
A Royal Christmas n
minih52684minih52684Velké plážové bingo (1965) 
Beach Blanket Bingo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 % (7)
8   - Erkul
10 - payo1555
7   - Kycky
9   - oulisna
6   - dals
9   - Cheryl
4   - Emma53
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151306
Osobností: 635404
Fotografií: 575953
Plakátů: 274004
Obsahů a biografií: 139074

Poslední komentáře

Buchty a klobásy (2016)

Buchty a klobásy
║Rozpočet   $19miliónov║Tržby USA   $93,182,579║Tržby   Celosvetovo $113,563,891▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA více >

Autor: T2 | Hodnocení: 6 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Buchty a klobásy
Na to, že to z první vypadá   jak pubertální filmová   slátanina, kterou budete   chtít po pár minutách   vypnout, kvůli přihlouplému   více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 7 / 10

To (2017)

To
Strachu musíte čelit,   protože pokud budete jen   utíkat, nakonec si vás   najde, nakonec si vás TO   najde. .. Stophen King je   úžasný více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 9 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Hodně těsné tři hvězdy   (ČSFD), protože tento   snímek je velká   fanouškovská vydíračka,   kde hlavním tahákem je   Dwayne Johnson. .. Ale více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 5 / 10

Diagnóza: Šampión (2015)

Diagnóza: Šampión
Film, který není ani tak o   NFL, nýbrž o CTE. A co to je   za sport, ten CTE? No to není   sport, ale poškození mozku,   které je nevratné a   více >

Autor: Wiikii | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.183/0.148