reklama
 
ohodnotit

Zločin na Zlenicích hradě [TV film]

Rok:
1971
Délka:
79 minut
„Detektivní příběh z doby panování Jana Lucemburského.“

Celkové hodnocení filmu Zločin na Zlenicích hradě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.3% (26 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.7.2009
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.9.2006
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.5.2009
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.8.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2014
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.7.2015
jochen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2013
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2008
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.2.2011
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2015
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.1.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2010
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.8.2012
RwlBem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.10.2016
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2009
angi5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.7.2015
nabba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.10.2013
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.1.2009
AgentBláha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.11.2009
haremheb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.1.2017
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2010
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
chipushit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih122696minih122696Focus (2015) 
Focus n
minih39681minih39681Nevěsta pro Zandyho (1974) 
Zandy's Bride n
minih26737minih26737Zvony pre bosých (1965) 
Zvony pre bosých n
minih88795minih88795Predátor X (2010) 
Alligator X n
minih26587minih26587Dáždnik svätého Petra (1958) 
Szent Péter esernyöje n
minih30982minih30982Andělská tvář (2002) 
Andělská tvář n
minih120101minih120101Signál z neznáma (2014) 
The Signal n
minih27751minih27751Indián (1998) 
Grey Owl n
minih46735minih46735Kde je Fred? (2006) 
Wo ist Fred? n
minih68930minih68930Deník malého poseroutky 2 (2011) 
Diary of a Wimpy Kid 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.3 %
7   - curil
8   - green-tea
9   - Angelika28
8   - řepešínský
8   - hvezdyn
8   - Charlie35
7   - Jean-Paul
8   - melakara
8   - radegaster
7   - jochen
8   - Milicent
9   - sakro
6   - red.mann
6   - Antonin_Ve
7   - rosta12
10 - Miggi
5   - RwlBem
6   - Warden
8   - angi5
10 - nabba

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266439
Obsahů a biografií: 135737

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.466/0.415