reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zločin a trest na předměstí

Crime and Punishment in Suburbia

Další název:
Crime + Punishment in Suburbia; Crime and Punishment in High School; Vášnivý zločin, krutý trest
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Zločin a trest na předměstí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.11.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.4.2009
Prorok_Mysterionu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.5.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.9.2013
petule611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.9.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2015
iqtiqe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2009
Michal222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26540minih26540Vikingové (1999) 
The 13th Warrior n
minih53351minih53351Dar (2009) 
The Greatest n
minih4667minih4667Bronzová těla (1991) 
Abbronzatissimi n
minih24255minih24255Železná maska (1962) 
Le masque de fer n
minih5326minih5326Creepshow (1982) 
Creepshow n
minih48395minih48395Pátek třináctého (2009) 
Friday the 13th n
minih56091minih56091Bakkermann (2007) 
Bakkermann n
minih3721minih3721Beethoven 2 (1993) 
Beethoven's 2nd n
minih9256minih9256Jahody a čokoláda (1993) 
Fresa y chocolate n
minih30412minih30412Cromwell (1970) 
Cromwell n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.4 %
8   - cicis
6   - pataamat
7   - Prorok_Mys
9   - oulisna
5   - petule611
6   - rosta12
10 - Gremmie
7   - iqtiqe
9   - Michal222
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606597
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.083/1.061