reklama
 
ohodnotit

Zlatá slepice

Žánr:
Rok:
1980
Délka:
78 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1981

Celkové hodnocení filmu Zlatá slepice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.7% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.10.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.3.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.1.2016
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.5.2014
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2013
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.3.2009
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.2.2018
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.1.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.5.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.3.2014
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.11.2015
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.6.2007
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.5.2007
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.8.2010
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.3.2008
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.3.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.2.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.3.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.4.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.9.2008
anubis1234
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.11.2015
pajdalan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.2.2010
Gruberova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.6.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih120535minih120535Výchozí bod (2014) [2k digital] 
I Origins n
minih47299minih47299Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Krvavý nadpis (1979) [TV film] 
Šerlok Cholms i doktor Vatson - Krovavaja nadpis n
minih22467minih22467Vězeňské blues (1977) 
Outlaw Blues n
minih39563minih39563Radostné události (1983) [TV inscenace] 
Radostné události n
minih24758minih24758Tři nevinní (1973) 
Tři nevinní n
minih86308minih86308Dobrý voják Švejk (1954) 
Dobrý voják Švejk n
minih4473minih4473Bony a klid (1987) 
Bony a klid n
minih53534minih53534O houbovém Kubovi a princi Jakubovi (1986) [TV inscenace] 
O houbovém Kubovi a princi Jakubovi n
minih7131minih7131Dvě esa (1991) [TV film] 
Another Pair of Aces: Three of a Kind n
minih39975minih39975Lucien Leuwen (1973) [TV seriál] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.7 % (24)
4   - argenson
2   - curil
1   - jarda53
6   - Pitryx
6   - hvezdyn
8   - jmenuji.se
4   - LenC2
6   - Misantrop
3   - REKBRIT
3   - Charlie35
4   - melakara
4   - mikee007
3   - Faye
5   - Rene1
2   - ponorka.ba
4   - michal33
4   - Milicent
10 - dederon
9   - oulisna
10 - miroslav22

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:30 - 00:55

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Tisíc chutí ulice: Španělsko

23:50 - 00:35

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Beze stopy (2002) [TV seriál]

23:50 - 00:45

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Jetelín (2016) [TV seriál]

00:30 - 00:55

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273883
Obsahů a biografií: 139053

Poslední komentáře

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Odstřelovač (2007)

Odstřelovač
Po shlédnutí tohoto snímku   napadá otázka týkající se   roku 1963. Opravdu s   atentátem na JFK neměly   tajné služby co dočinění?   Snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.31/0.271