ohodnotit

Zlatá brána [TV film]

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
97 minut
„Marta Vančurová v hlavní roli nevšedního milostného příběhu ze současnosti.“

Celkové hodnocení filmu Zlatá brána

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.8.2008
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.6.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.10.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2010
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2019
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.6.2008
Kiki-Jiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.12.2010
kerm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64856minih64856Tupíři (2010) 
Vampires Suck n
minih65650minih65650Mezi námi zvířaty (2003) [TV seriál] 
Creature Comforts n
minih121882minih121882Žena, která všechno ví (1957) 
Desk Set n
minih34877minih34877Tma, světlo, tma (1989) 
Tma, světlo, tma n
minih34132minih34132Kurýr (2002) 
The Transporter n
minih61771minih61771Album Supraphonu 1967 (1967) [TV pořad] 
Album Supraphonu 1967 n
minih25535minih25535Truman Show (1998) 
The Truman Show n
minih37317minih37317Jedné noci v jednom městě (2007) 
n
minih44062minih44062Tlouštík (1995) 
Heavy n
minih44102minih44102Julie Lescautová (1992) [TV seriál] 
Julie Lescaut n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66 % (10)
5   - Frolíček
7   - ajaajena
9   - melakara
6   - Faye
5   - Kycky
8   - oulisna
7   - respect
7   - Kloby
4   - Kiki-Jiki
8   - kerm
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154546
Osobností: 639985
Fotografií: 588791
Plakátů: 279705
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.151/0.12