Duben
ohodnotit

Zkus mě rozesmát

Just Go with It

Další název:
Skús ma rozosmiať (SK); Meine erfundene Frau; Żona na niby
Rok:
2011
Délka:
117 minut
Premiéra v ČR:
14.4.2011
„Plastický chirurg raději ženám nalhává, že je nešťastně ženatý...“

Komentáře k filmu Zkus mě rozesmát

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 28
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2011
Just Go with It
Nutno říct, že tenhle film   mě opravdu překvapil. Po   posledním filmu Adama   Sandlera jsem byla lehce   zklamaná a tak jsem se do   tohohle filmu nechtěla vůbec   pustit, ale udělala jsem   dobře. Je to romantická   komedie, která si zaslouží   pojmenování komedie. Dlouho   jsem se takhle u podobného   filmu nepobavila. Parádní   podívaná!
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.8.2016
Další romantická komedie s   Adamem Sandlerem, kde mu   skvěle sekunduje velmi   sympatická Jennifer Aniston.   A pravdou je, že herecký   koncert tu má hlavně   Jennifer, na které to celé v   podstatě stojí. Lehký   nekřečovitý humor ve velmi   povedeném příběhu je   zárukou odpočinkové   podívané pro každou   diváckou generaci. Jistě,   místy je děj dosti   přitažený za vlasy, ale   komu to vadí? Odpůrcům   tohoto žánru? Mnohé   romantické filmy se   zaměřují hlavně na citové   záležitosti v růžových   barvách, ale tento snímek se   všem těmto pravidlům   úspěšně vyhýbá.   Zápletka je stavěná na   typické mužské ješitnosti   s cílem dosáhnutí svého   partnerského cíle a že to   skončí tak jak to skončí,   muselo být všem divákům   jasné už od prvních minut   děje. Tedy nenáviděná   předvídatelnost? V jistém   smyslu ano, ale opět. Komu to   vadí? Snímek je velmi   povedený a pro Sandlera je to   další velké plus.
Duri86
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.7.2011
klasicky bezna,takrka nudna   komedie s Jennifer   Aniston,bohuzel jeden z   nejslabsich filmu s mym   oblibenym komikem Adamem   Sandlerem. nemohl jsem se   dockat konce
volam.sa.pistik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.6.2013
Heineken miesto delfína
Tak zo začiatku som myslel,   že to snáď bude na odpad.   Nie som nejaký extra   puritán, ale baliť baby na   snubný prsteň a hrať   divadlo mi príde akési   choré, a možno ešte   chorejšie je, že tie baby s   ním idú. No jo, nová doba.   Nie je to vlastne komédia,   aspoň nie pre mňa,   jednoducho mi to smiešne   neprišlo. A ešte nič v   zlom, ale fakt mi príde ten   Sandler niekedy ako uchylak.   Zas sú to vyložene   trápnosti a pitomé veci,   ktoré to odsúvajú na   totálne dno. Avšak zhruba   posledná polhodina sa mení   na sladkú romancu, ktorú ja   rád. Z biedy to vytrháva   Katherine, ktorá bola fakt   úžasná a tiež svojsky   pošahaná Devlin. Inak aj tie   decká mali svetlé chviľky,   v normálnom živote by ich   asi normálny človek   zahlušil, ale tu mu dávali   dobré kapky, ale dobre mu   tak, klamať sa nemá
RM
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.9.2011
Mno, nebylo to tak špatný.   Sandler má sice místy sklon   k nechutnostem, ale nebylo   jich tam zas až tak moc a   Jennifer Aniston i v těch   letech to fakt sluší -   kočka (nešetří se:-)
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.6.2011
Klasika od Adama...Jennifer   dodala rodinné komedii   šťávu a povedlo se i mnoho   vtipných scén (až na pár   trapných). Celkové pohodové   pojetí bez nutnosti zvratů a   velký plus u mě má závěr,   který nebyl přeslazený...
goranchorvat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.7.2011
Předvídatelně příjemné
Sandlerovy filmy mám rád.U   Just Go with It je sice po cca   7 minutách jasné jak to   skončí, ale velice   příjemná J.Aniston   standartně dobrý Sandler a   od pasáže na Havaji i   zábavné momenty vám   zpříjemní večer. Pouze   těch vtípků a vtipů je   méně než by jste čekali a   cca prvních 30 min jsem   vážně uvažoval že   Sandlera poprvé   nedám.X-Krát ohraná Love   movie s předem daným   scénářem a koncem   nepřekvapí nenadchne a   nezklame. Pouze zjevení   N.Kidman pro mě bylo   narušení Havajské pohody   filmu. 55%
pigal
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.12.2011
Krasne tela nestacia
Sandlerovi dochadza   dych.Uroven jeho komedii pada   strmo dole a nic na tom nemeni   ani fakt, ze ma po boku   nadherne herecky   /Aniston+Decker/, ktore svojou   krasou ocaria publikum a   nechavaju zabudnut na hlupy   scenar a trapny humor.Ten, kto   sa bude chciet bavit filmom a   nebude mu stacit pohlad na   bozske tela bude sklamany.
Film nedoporucujem.
collen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.6.2017
Docela jsem se na tento   herecky dobře obsazený film   těšila, ale...je chyba ve   mně, že se mu nepodařilo   mne rozesmát?
lucymat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.3.2011
Příjemná, i když   předvídatelná   sandlerovština. Na své si   přijdou milovníci   škodolibého humoru, který   se místy blíží až k   buranství (postava Nicka   Swardsona).
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.11.2020
Když
pominu šíleně jednoduchý   námět a ne příliš   povedený scénář, tak se   člověk celkem pobavil. Herci   odvedli slušné výkony a   humorné scény byly   většinou i opravdu humorné   :-) Prostě taková   oddychovka...
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.11.2020
Tak i já jsem se chvilkami   smál. Příběh kde do   svých lží zatáhne více a   více lidí. Nakonec Jak   všichni čekají proběhne   svatba a vše se rozmotá se   šťastným koncem.
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.7.2011
I kdybych potreboval pri tomto   snimku "devlinovat",   nejdrive ho dokoukam :-D   opravdu vtipna komedie.   Jennifer i Adam se k sobe hodi   a vytvareji tak dobry zaklad   filmu. Trochu pres limit uz   byla Nicole Kidman - nejak mi   tu nesedla
Peykka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.8.2011
Adam Sandler je rozený komik,   Jennifer Aniston suprová,   krásná ženská v jejím   věku. Pohodová komedie, u   které se rozhodně   nasmějete. V posledních   letech komedie nestály za   nic, ale tahle patří k těm   nejlepším, co jsem viděla.   Prostřední Hawaie dodá   filmu ještě lepší   atmosféru :-)
Georgie2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.6.2011
Žádná oslnivá   záležitost, prostě   sandlerovka, nic víc, nic   míň. Obsadit Jennifer   Aniston byl podle mě skvélý   nápad, protože jenom její   zásluhou si film udržel   jakousi úroveň a humor se   nepropadl pod hranici   trapnosti (aspoň většinou).   Zkusili mě rozesmát a docela   úspěšně.

Ale Kaktusovému květu   (1969) tenhle remake nesahá   ani po paty.
meduska
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.10.2011
Adama Sandlera mám jako herce   ráda, ale musím konstatovat,   že jeho komedie jsou nějak   horší a horší(viz.Zohan).   Komedie u které jsem se moc   nezasmála. Je to nějak   stále to samé: rány do   rozkroku, rány do hlavy,   trochu výkalů, tři špetky   sprostých výrazů, pár   polonahých těl ... no a je z   toho komedie :-o .
Ale   i trochu pozitiva - skvělá   Jennifer Aniston, krásné   prostředí Hawaie, a ta   scéna s kokosovým ořechem   byla asi z filmu nejlepší   ;-)
pepatulen
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.11.2015
pepatulen
vyborná romantická komedie.   Prostě bomba. lepší komedii   jsem snad neviděl. Dobrá   sranda a romantika od   začátku.
anetaaneta
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.5.2011
Obsazení sedí filmu jako   poklice na hrnec. Občasné   trapné dialogy by si mohli   scénáristé odpustit, jinak   pohodový film a zase jednou   film typický pro Sandlera...
ancaz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.2.2012
Nadprůměrná romantická   komedie, která vás   rozesměje a vyvolá ve vás   pocit spokojenosti. Obsazení   absolutně perfektní, osobně   nejvíc vyzdvihuju děti.   Žádní spratkové a   neokoukané tvářičky. Hudba   sice nic moc, ale to se   ztratí...
sismik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2011
Po dlouhé době opravdu super   komedie. Adam Sandler je můj   šálek kávy, v komediích ho   mám ráda a s Jenifer Aniston   jim to krásně ladilo.   Opravdu vtipný film, který   stojí za to vidět.
Paparazzi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2013
Jedna z nejlepších, ne-li   nejlepší komedie Adama   Sandlera. To co tady   předvádí spolu s   excelentní Jeniffer Aniston   to je velká paráda.Od   začátku do konce smích a   tak trochu čekaný happy   end...co si přát víc.
prediger
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.4.2011
Při návštěvě filmu mě   překvapila vysoká účast   diváků. Oba hlavní   protagonisté nejsou tahouni   českých kin v posledním   roce. Pokud jste příznivci   filmu Machři, určitě   nebudete zklamáni. Humor je   postavený na urážkách   druhých, ale najdou se i   pasáže, kde se strháte   smíchy. U scény, kdy   docházelo k záchraně ovce   jsem se smál až jsem   brečel. Komedie s Adamem   Sandlerem se mi vždy líbily   a ani tento film nený   výjmkou
mischel251
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.5.2011
No za poslednú dobu sa mi   tento film páčil   najviac...dej je milý   nevtieravý a zároven pekná   romantická zápletka aj ked s   očakávaným koncom.V   hlavných úlohach super herci   Adam Sandler & Jennifer   Aniston, super na pobavenie.
nefertiti3010
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2011
Perfektní komedie, u které   jsem se ani chvíli nenudila.   Adam i Jennifer jsou skvělí   herci a v tomhle filmu se k   sobě i dobře hodili.. Stojí   za to vidět!!!
Kerim77
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.4.2011
Pěkná komedie. Velmi   příjemná. Pro páry přímo   ideální. Některé scény se   opravdu povedly. Například   útok žraloka :-)
JendaV29
Hodnocení:
Přidáno: 11.10.2014
10/10
Nej film, co znám. Viděl   jsem ho asi 20x a pustím si   ho po dvacátéprvní. Ve   filmu co minuta to hláška.   Doporučuji všem, co mají   oddechové komedie.
Sájulinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2011
Filmy tohodle typu mám   ráda...Příjemně sem se u   něj pobavila.Ve chvílích   kdy se potřebuju odreagovat   pouštím tyhle filmy.
dijonskaomacka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.11.2011
Skvělééé
Skvělé, skvělé, skvělé:)   Musím říci, že jsem se   opět po dlouhé době   pobavila nad očekávání.   Film doporučuji...já se   nasmála až dost

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih44553minih44553Rozsudek smrti (2007) 
Death Sentence n
minih58413minih58413Divoká jízda (2008) 
Ocatilla Flat n
minih86257minih86257Hodný dinosaurus (2015) [DCP] 
The Good Dinosaur n
minih166817minih166817Policajtky z L.A. (2019) [TV seriál] 
L.A.'s Finest n
minih149186minih149186Exorcista (2016) [TV seriál] 
The Exorcist n
minih154219minih154219Přání smrti (2018) 
Death Wish n
minih48219minih48219JCVD (2008) 
JCVD n
minih44389minih44389Když si Chuck bral Larryho (2007) 
I Now Pronounce You Chuck and Larry n
minih40406minih40406Dům voskových figurín (1953) 
House of Wax n
minih151558minih151558Cesta bez návratu (2017) 
Aftermath n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:45

21 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Afrika z výšky

08:30 - 09:25

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:40 - 09:40

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

09:20 - 10:30

1 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10