reklama
 
ohodnotit

Žízeň

Žánr:
Rok:
1949
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
24.3.1950

Celkové hodnocení filmu Žízeň

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.4% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.5.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.8.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.7.2013
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.7.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2011
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.5.2016
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.4.2008
robert55
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9570minih9570Jen ho nechte, ať se bojí (1978) 
Jen ho nechte, ať se bojí n
minih44827minih44827Lovci pokladů: Kniha tajemství (2007) 
National Treasure: The Book of Secrets n
minih11857minih11857Malcolm X (1992) 
Malcolm X n
minih154245minih154245Zmenšování (2017) [DCP] 
Downsizing n
minih143799minih143799Učitelka (2016) 
Učitelka n
minih26745minih26745Bohouš (1968) [TV film] 
n
minih63013minih63013Turecký med (1973) 
Turks fruit n
minih4036minih4036Bílé noci (1985) 
White Nights n
minih25325minih25325Keď hviezdy boli červené (1990) 
Keď hviezdy boli červené n
minih12123minih12123Maškaráda (1988) 
Masquerade n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.4 % (9)
2   - curil
3   - jarda53
4   - Pitryx
5   - hvezdyn
10 - dederon
6   - rosta12
4   - mrakoslap
3   - Sivok
3   - robert55

TV Program

ČT1 - 13. komnata Mileny Vostřákové

17:00 - 17:30

10 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět z ptačí perspektivy: Maro...

16:20 - 17:15

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151314
Osobností: 635428
Fotografií: 576000
Plakátů: 274066
Obsahů a biografií: 139124

Poslední komentáře

1942 (2012)

Hlad, zima, smrt roku 1942...

1942
Je to už dlouho co jsem   viděl tenhle film, bohužel   léta tu nebyl, nešlo ho   hodnotit. Je to hrozně   dlouhé a občas táhlé a   pomalé. Na více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Příběh (2018)

Příběh
Příspěvek americké   režisérky Jennifer Fox k   proklamované kampani me too   (tedy "já také") čerpá   údajně z vlastních   zážitků režisérky z více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Assassin's Creed (2016)

Assassin's Creed
Historická část filmu se mi   velmi líbila, 15. století   vypadá temně a špinavě tak   jak si ho představuji. U   filmu se jsem se nenudila a   hudba mě bavila.

Autor: hathor | Hodnocení: 8 / 10

Na hraně zítřka (2014)

Na hraně zítřka
Film mě hodně překvapil, a   příjemně. Musím říct,   že námět s resetováním   dní byl s invazí promíchán   dost dobře. Byla legrace   pozorovat více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 8 / 10

PK (2014)

PK
Tak tohle byla jízda z kopce.   Originální nápad, žádná   vykrádačka, vtipné, aj   náš pes se chechtal, to už   je co říct. Začínám   hollywoodskou produkci   považovat za slabé "B".

Autor: VlastaP | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.314/0.279