reklama
 
ohodnotit

Život je román

La vie est un roman

Další název:
Life Is a Bed of Roses
Žánr:
Země:
Rok:
1983
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Život je román

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2016
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.11.2009
blackjack31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.8.2016
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.6.2011
PhyllisDietrichson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.7.2017
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih111941minih111941Fast Food (1989) 
Fast Food n
minih117617minih117617Sejdeme se na Cibulce (2013) [TV pořad] 
Sejdeme se na Cibulce n
minih32209minih32209Výlet pana Broučka do zlatých časů (1949) 
n
minih8826minih8826Hurricane Smith (1992) 
Hurricane Smith n
minih10954minih10954Křížová trojka (1948) 
Křížová trojka n
minih58978minih58978REC 2 (2009) 
[Rec]² n
minih16281minih16281Policajt nebo rošťák (1979) 
Flic ou voyou n
minih51490minih51490Ztraceni na moři (2006) [TV film] 
Long Lost Son n
minih91847minih91847Hra na lásku (2012) 
Mesl e Yek Ashegh n
minih6351minih6351Dítě z Maconu (1993) 
The Baby of Macon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 % (7)
8   - curil
7   - clara.bow
4   - blackjack3
7   - MysteryIll
8   - Johnny1
8   - PhyllisDie
2   - Sivok
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151255
Osobností: 635354
Fotografií: 575888
Plakátů: 273943
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Poslední král (2016)

Poslední král
Nádherné prostředí a   scenérie. Film byl dobře   natočen, má jednoduchý   děj, naštěstí nic   složitého a zamotaného.   Vlastně od začátku se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Nevěstin otec (1950)

Nevěstin otec
Vdávat dceru? No, to je   pěkná lapálie. Hlavně pro   peněženku. Skromný rodinný   příběh vypráví   ´Nevěstin otec´, tedy   přesněji řečeno, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pyramida hrůzy (1985)

Pyramida hrůzy
Sir Arthur Conan Doyle nikdy   nic nenapsal o   nejslavnějším detektivovi   všech dob Sherlocku Holmesovi   z jeho mladých let a tak   berme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.298/0.253