reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Život je román

La vie est un roman

Další název:
Life Is a Bed of Roses
Země:
Rok:
1983
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Život je román

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2016
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.11.2009
blackjack31
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.8.2016
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.6.2011
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih84143minih84143Mortal Instruments: Město z kostí (2013) [2k digital] 
The Mortal Instruments: City of Bones n
minih21384minih21384Tři mušketýři (1921) 
The Three Musketeers n
minih14988minih14988Jižanská pohostinnost (1981) 
Southern Comfort n
minih38424minih38424Resident Evil: Apokalypsa (2004) 
Resident Evil: Apocalypse n
minih27922minih27922Parchanti nebo poldové? (1999) 
The Mod Squad n
minih18049minih18049Rozhádaní dědicové (1993) 
Splitting Heirs n
minih16596minih16596Poslední pomazání (1988) 
Last Rites n
minih24845minih24845Zlá noc (1973) 
Zlá noc n
minih102744minih102744Války Pentagonu (1998) [TV film] 
The Pentagon Wars n
minih4893minih4893C.H.U.D. II (1989) 
C.H.U.D. II - Bud the Chud n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
8   - curil
7   - clara.bow
4   - blackjack3
7   - MysteryIll
8   - Johnny1
2   - Sivok

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

15:50 - 16:45

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Propaganda za 2. světové války...

16:05 - 16:45

23 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

33 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:25 - 16:40

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140632
Osobností: 602783
Fotografií: 521019
Plakátů: 252317
Obsahů a biografií: 129672

Poslední komentáře

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.534/0.506