reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Život je peklo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.10.2013
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.12.2007
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.3.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.6.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.5.2010
fernetgin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.6.2009
madarich
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2007
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.4.2008
kopec682
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24579minih24579Romeo a Julie na konci listopadu (1971) [TV film] 
n
minih43403minih43403Tajnosti (2007) 
Tajnosti n
minih37343minih37343100 žhavých tygřic (2002) 
Girl Fever n
minih64092minih64092Catch .44 (2011) 
Catch .44 n
minih43090minih43090Motel smrti (2007) 
Vacancy n
minih66658minih66658Kamarád taky rád (2011) 
Friends with Benefits n
minih10825minih10825Kronika žhavého léta (1973) 
n
minih42979minih42979Časy se mění (2004) 
Les Temps qui changent n
minih6534minih6534Dobrodruzi (1967) 
Les Aventuriers n
minih21740minih21740Upíři (1956) 
I vampiri n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.8 %
7   - Omnibus
7   - Faye
6   - Kycky
4   - Michal.
5   - luan66
9   - oulisna
6   - rosta12
5   - Area
4   - fernetgin
7   - madarich
2   - Sivok
5   - kopec682

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

12:00 - 12:30

10 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Polední zprávy

12:10 - 12:20

0 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144355
Osobností: 615222
Fotografií: 539384
Plakátů: 258138
Obsahů a biografií: 132187

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

Alien: Covenant

Vetřelec: Covenant
Film je nic moc,začatek   hrozny,to si mohly odpustit,   ja bych ho vystřihnul,tak   pořad jak tam hrají na tu   trubku,to tam nemusely vubec   více >

Autor: martin1410 | Hodnocení: 1 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Moc jsem si od tohoto filmu   neslibovala a tak možná   proto jsem byla docela   příjemně překvapená.   Dostalo se mi poměrně hodně   nových více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Při svých toulkách Prahou,   kde jsem přes 5,5 roku   pracoval, jsem od stadionu   Sparty zabloudil až k místu,   kde desítky filmařů kmitali   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Donšajni (2013)

Pitomost

Donšajni
V rámci dopoledního   sledování televize na   pozadí jsem vypila dlouhé   kafe u tohoto filmu a   zapomněla jsem, že jsem   chtěla dělat i něco více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

xXx: Návrat Xandera Cage (2017)

xXx: Návrat Xandera Cage
Osobně nebýt toho že se v   celku člověk vůbec nenudí   pořád se něco děje ,tak   dávám přednost jedničce i   přes to že je tu více akce   tak více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.437/0.396