reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Živelní katastrofy 6 - Povodně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.12.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.9.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.10.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2010
Roman.H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.12.2010
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2010
Ocean
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.12.2009
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.5.2008
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.10.2007
MikeOldfield
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.2.2010
Jean-Michel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32327minih32327Gaye Marvin / Greatest Hits - Live in 1976 (1976) 
Gaye Marvin / Greatest Hits - Live in 1976 n
minih32838minih32838Milionář (1999) 
Simpatico n
minih15197minih15197Otčím (1987) 
The Stepfather n
minih27107minih27107Ed TV (1999) 
Edtv n
minih20041minih20041Svítalo celou noc (1980) 
n
minih35984minih35984Cirkus Humberto (1988) [TV seriál] 
Cirkus Humberto n
minih3638minih3638Barry Lyndon (1975) 
Barry Lyndon n
minih64070minih64070Cesta k cíli (1945) 
I Know Where I'm Going! n
minih40529minih40529Pan božský (2005) 
The Perfect Man n
minih42490minih42490Znamení ve zdi (2002) 
Maléfique n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90.9 %
10 - Agostino
8   - Kuvik
10 - satyr
10 - MaKy92z
10 - Roman.H
10 - Indiana.Jo
10 - Ocean
2   - Sivok
10 - Ladik80
10 - MikeOldfie
10 - Jean-Miche

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:55 - 15:55

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední tajemství třetí říše ...

15:05 - 16:00

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

15:35 - 16:25

1 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605787
Fotografií: 526202
Plakátů: 253740
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.564/0.542