reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Živě z Bagdádu [TV film]

Live from Baghdad

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
110 minut
„Dva spolupracovníci CNN sledujíí z hotelu bomby dopadající na Bagdád...“

Celkové hodnocení filmu Živě z Bagdádu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.6% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.6.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.5.2008
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2009
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2016
Yeaaaah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.2.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2011
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.2.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.7.2010
miras311
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2009
Pulletka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2013
matt.hew11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2015
MODANO11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2010
machrus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.7.2009
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.5.2008
Stanyo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.7.2009
elenoar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.2.2008
sluncej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24851minih24851Zlatý člověk (1939) 
Zlatý člověk n
minih70034minih70034„Sladká“ pomsta (1998) [TV film] 
Since You've Been Gone n
minih56799minih56799A-Team (2010) 
The A-Team n
minih28290minih28290Třicet případů majora Zemana (1974) [TV seriál] 
Třicet případů majora Zemana n
minih69570minih69570Když je v Praze abnormální hic (1976) [TV pořad] 
Když je v Praze abnormální hic n
minih39486minih39486Karlík a továrna na čokoládu (2005) 
Charlie and the Chocolate Factory n
minih9059minih9059Ideál septimy (1938) 
Ideál septimy n
minih13790minih13790Nebezpečný klient (1994) 
The Client n
minih134864minih134864Krvavý obchod (2015) 
Pound of Flesh n
minih43397minih43397Ledově ostří (2007) 
Blades of Glory n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.6 %
8   - curil
6   - Lienocka22
6   - Bara.40
7   - fred.appl
6   - olgab
7   - Kycky
8   - Yeaaaah
6   - luan66
6   - Milicent
7   - zepo
6   - rosta12
6   - POMAJZ
7   - miras311
7   - Pulletka
6   - matt.hew11
7   - MODANO11
7   - machrus
3   - Sivok
6   - Stanyo
10 - elenoar

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:55 - 15:55

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední tajemství třetí říše ...

15:05 - 16:00

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:35

55 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605787
Fotografií: 526202
Plakátů: 253739
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.47/0.444