reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zimnice

Á köldum klaka

Další název:
Cold Fever
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
15.5.1997
„Mladý Japonec dostává pouze jeden týden dovolené ročně. Nikdy byste nevěřili, kde ho strávil“

Celkové hodnocení filmu Zimnice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.11.2013
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.4.2014
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2013
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.8.2012
O.Roy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2005
miljo.milev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.6.2014
KupoDivu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7610minih7610Femme Fatale (2002) 
Femme Fatale n
minih4818minih4818Butch Cassidy a Sundance Kid (1969) 
Butch Cassidy and the Sundance Kid n
minih59954minih59954Odpíchnout se (1999) 
Spring Forward n
minih54825minih54825Sirotek (2009) 
Orphan n
minih6229minih6229Diamanty jsou věčné (1971) 
Diamonds Are Forever n
minih29508minih29508Pravá blondýnka (2001) 
Legally Blonde n
minih27695minih27695Mstitel beze jména (1998) 
Wo shi shei n
minih29842minih29842Stezky slávy (1957) 
Paths of Glory n
minih32869minih32869Eso v rukávu (1951) 
Ace in the Hole n
minih43818minih43818Mysterious Skin (2004) 
Mysterious Skin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
7   - Hugin
4   - mat.ilda
8   - Andrejevna
7   - Topi
10 - O.Roy
10 - miljo.mile
8   - KupoDivu
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141619
Osobností: 606625
Fotografií: 526629
Plakátů: 253981
Obsahů a biografií: 130313

Poslední komentáře

Grizzy and the lemmings (2014)

Grizzy a luminci (2014-2016)

Grizzy and the  lemmings
GRIZZY - On je velký jako   medvěd, silný jako medvěd,   chytrý ... jako medvěd.   Samozřejmě, že žádné   jiné zvíře neodváží   napadnout svou více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

O pasáčkovi a labutích princezná...

O pasáčkovi a labutích princeznách
Skromná pohádka jak   množstvím herců tak efekty   i kostýmy,ale na délku té   pohádky se na to nechalo   podívat.

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus alias zbytečný

Prometheus
Pokud patří některý   snímek do škatulky   "zbytečný" pak je to   Prometheus.Tedy pokud se   náhodou Ridley Scott   nevtělil do role   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Kojak: Květiny pro Mattyho (1990...

Kojak: Květiny pro Mattyho
Jeden z lepších dílů z   Kojaků z 90.let,krimi   zápletka povedená a docela   napínavá řešení dvou   případů a navíc jsou v tom   zkorumpovaní více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.766/0.737