reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Žhavé noci Dona Giovanniho

Le calde notti di Don Giovanni

Žánr:
Země:
Rok:
1971
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Žhavé noci Dona Giovanniho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.11.2010
risula
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12288minih12288Měsíc 44 (1990) 
Moon 44 n
minih45051minih45051Americký gangster (2007) 
The American Gangster n
minih3380minih3380Averilův příjezd (1992) 
Averills Ankommen n
minih35620minih35620Bar (2001) 
Bar n
minih4667minih4667Bronzová těla (1991) 
Abbronzatissimi n
minih42873minih42873Kvaska (2006) 
Kvaska n
minih3069minih3069Angela (1976) 
n
minih19252minih19252Smrtonosná zbraň (1987) 
Lethal Weapon n
minih4387minih4387Bod zlomu (1991) 
Point Break n
minih2612minih2612Agent WC 40 (1996) 
Spy Hard n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
4   - Agostino
9   - vo.truhlas
4   - T800
7   - tvo
10 - zsuzsanna
6   - risula

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

18 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

ČT2 - Istrijské variace

12:20 - 12:50

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:30 - 13:00

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:15 - 13:20

33 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140631
Osobností: 602778
Fotografií: 521019
Plakátů: 252313
Obsahů a biografií: 129671

Poslední komentáře

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.253/0.231