ohodnotit

Žhavé noci Dona Giovanniho

Le calde notti di Don Giovanni

Žánr:
Rok:
1971
Délka:
105 minut, 2670 metrů

Celkové hodnocení filmu Žhavé noci Dona Giovanniho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.6.2018
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.11.2010
risula
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih80079minih80079Není kam utéct (2011) 
A Lonely Place to Die n
minih84602minih84602Turecky snadno a rychle (2012) 
Türkisch für Anfänger n
minih110823minih110823Belle (2013) 
n
minih26843minih26843Kam slunce nechodí (1971) [TV film] 
Kam slunce nechodí n
minih5199minih5199Co je vám, doktore? (1984) 
n
minih136628minih136628Dokonalá láska! (1996) 
Parfait amour! n
minih8038minih8038Halloween III. (1982) 
Halloween III: Season of the Witch n
minih49852minih49852Bakaláři 1997 (1997) [TV cyklus] 
Bakaláři 1997 n
minih36439minih36439Alína (1997) [TV film] 
n
minih28454minih28454Carmelo and Me (2000) 
Carmelo and Me n

Hodnocení:n12345678910

Tagy

Hodnocení filmu

64.3 % (7)
5   - curil
4   - Agostino
9   - vo.truhlas
4   - T800
7   - tvo
10 - zsuzsanna
6   - risula
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152935
Osobností: 637270
Fotografií: 582237
Plakátů: 276550
Obsahů a biografií: 140355

Poslední komentáře

Lynč (2018) [TV seriál]

Lynč
Do malé obce se po letech   vrací muž, jen čtyři   měsíce po vraždě jeho   kamaráda s dětství.   Zavražděný byl róm a   každý co něco ví, tak více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 2 / 10

Jak básníci čekají na zázrak (20...

CELÁ SERIE PROSTĚ SUPER

Jak básníci čekají na zázrak
Né nezmýlil jsem se i   když.... od čtvrtého dílu   jsem byl na pochybách,   ale..... Jsem vrstevník   hlavního hrdiny a vše jsem s   ním více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 8 / 10

Superman 4 (1987)

Superman 4
Od natočení prvního   Supermana s Christopherem   Reevem uběhlo plných devět   let a tak si nelze   nevšimnout, že v tomto   čtvrtém volném více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 2 / 10

Billy Madison (1995)

Billy Madison
Sandlerovi retard moc nejde.   Je to trapně přehnaný a   nevtipný. No a co ve škole,   kde se nic neučí, učitelka   je sluníčkářka, co   nejspíš hulí trávu...je to   hovadina.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Smrt v červeném Jaguáru (1968)

Smrt v červeném Jaguáru
Režisérské kormidlo   filmové série o agentu Jerry   Cottonovi převzal Harald   Reinl mající už za sebou   úspěšné snímky o   Vinnetouovi a v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.295/0.257