reklama
 
ohodnotit

Žhavé místo

The Hot Spot

Další název:
Horúce miesto
Rok:
1990
Délka:
123 minut

Celkové hodnocení filmu Žhavé místo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2015
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2013
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.5.2014
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.10.2011
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.8.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2010
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2017
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.2.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.5.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.1.2014
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.7.2010
PhyllisDietrichson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.12.2013
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.2.2017
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22250minih22250Velká cesta (1996) 
Les grands ducs n
minih40784minih40784Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006) 
Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest n
minih109256minih109256Big Sur (2013) 
Big Sur n
minih44830minih44830Bílá velryba (1998) [TV minisérie] 
Moby Dick n
minih47687minih47687Tvrďák Taylor (2008) 
Drillbit Taylor n
minih5225minih5225Válečník (1965) 
The War Lord n
minih4568minih4568Brancaleonova armáda (1965) 
L'armata Brancaleone n
minih111882minih111882Sputnik (2013) [2k digital] 
Sputnik n
minih54693minih54693Slečna Marplová: V hotelu Bertram (2007) [TV film] 
Marple: At Bertram's Hotel n
minih86566minih86566Paranormal Activity 4 (2012) 
Paranormal Activity 4 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 %
7   - curil
8   - Erkul
7   - RM
7   - vojtam
5   - stanko
8   - oulisna
6   - red.mann
7   - MysteryIll
6   - rosta12
10 - Gremmie
3   - miratskyl
9   - PhyllisDie
9   - tylda
2   - Sivok

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

30 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

ČT2 - Manželské etudy po 35 letech: ...

12:30 - 13:15

30 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

13:00 - 14:15

0 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:30 - 13:30

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147881
Osobností: 626350
Fotografií: 561926
Plakátů: 266500
Obsahů a biografií: 135755

Poslední komentáře

Vzteklina (2/6) (2018) [TV epizo...

Hon na lišku

Vzteklina (2/6)
Po shlédnutí druhého dílu   je evidentní kam celá série   bude směřovat.Kriminální   rovina případu se příliš   neřeší a tak je třeba   vycpat více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

1890
Seriál s nadstardantní   výpravou, pěknými kostýmy   i lokacemi a vcelku   zajímavým, jenže bohužel   až nezáživně pomalým   dějem. Co mi ale více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zázrak na ledě (1981)

Zázrak na ledě
Film se mi líbí o chloupek   víc, než novější   Hokejový zázrak, možná   proto, že tady je víc   emocí, zřejmě proto, že to   bylo natočeno více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Hokejový zázrak (2004)

Hokejový zázrak
Film je naprosto úžasný,   napínavý a dynamický. I   když vím, jak to dopadne,   nádherné finále mne   vždycky úplně vyvede z   míry.

Autor: Alix | Hodnocení: 9 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Pro mě ideální film,   jelikož miluji kočky. Super   zábava v tom nejlepším. Moc   doručuji nejenom milovníkům   koček.

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.263/0.229