reklama
 
ohodnotit

Žhářka 2 [TV film]

Firestarter 2

Další název:
Firestarter: Part 2; Firestarter: Rekindled; Firestarter: The Next Chapter
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
168 minut
„Charlie je zpátky. Ale tentokrát se žárem mstí.“

Celkové hodnocení filmu Žhářka 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2007
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2011
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.1.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.9.2017
vampyer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.3.2012
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.7.2013
dep
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.4.2011
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.11.2007
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.3.2008
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2004
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2007
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.5.2008
Fishead
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2007
Penivice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.6.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30492minih30492Mr. Majestyk (1974) 
Mr. Majestyk n
minih65829minih65829Cestovatel (2007) [TV seriál] 
Journeyman n
minih41318minih41318Štvanec času (2001) 
Tomorrow Man n
minih19778minih19778Lampasy (1981) 
Stripes n
minih4405minih4405Bohové musí být šílení II (1988) 
The Gods Must Be Crazy II n
minih7161minih7161Dvojče (1984) 
Le Jumeau n
minih27353minih27353Chameleon (1998) [TV film] 
Chameleon n
minih40567minih40567Koma (2004) 
Koma n
minih16959minih16959Princezna nevěsta (1987) 
The Princess Bride n
minih66944minih66944Kocour v botách (2011) 
Puss in Boots n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58 %
6   - georginaa
6   - RM
4   - Elementik
1   - miroslav22
5   - vampyer
8   - MILAN19611
10 - dep
6   - Pauleto
3   - michaela11
6   - Sheriff.Ja
6   - Myšák
6   - JANAKA
2   - Sivok
8   - Fishead
10 - Penivice

TV Program

ČT1 - Ve jménu vlasti (2011) [TV ser...

22:35 - 23:30

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Proč letadla padají: Problémy ...

22:40 - 23:25

24 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba: Ne...

22:35 - 23:30

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Mordparta (2016) [TV seriál]

22:25 - 23:45

39 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147968
Osobností: 626696
Fotografií: 562684
Plakátů: 266874
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.112/0.079