Duben
ohodnotit

Ženy v běhu

Další název:
Ženy v behu
Žánr:
Rok:
2019
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
31.1.2019
„Komedie o ženách, které se nebojí vyběhnout štěstí naproti.“

Komentáře k filmu Ženy v běhu

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 26
klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.3.2020
Je to sice trochu prostinké a   na můj vkus poněkud   vykalkulované ale jinak to   docela ujde obzvlášť když   si připomenu jaké další   "komedie" se u nás   natočily za poslední 2-3   roky. Obsazení je opravdu   velmi slušné jen paní   Kostková mě opět   přesvědčila o svých   hereckých   "kvalitách". Vedle   Zlaty Adamovské bohužel   její křečovitá   nepřesvědčivost vyniká až   příliš markantně. Jinak je   takový zdravý možná i o   malinko lepší průměr co   určitě neurazí.
argenson
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.5.2020
Takový to téma, že plníme   přání zemřelýho tatínka,   už je dost zprofanovaný   (Výlet, Teorie tygra, Tátova   volha). Ženy v běhu jsou na   mě až moc pozitivní energie   v jednom filmu.
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.6.2020
Tak při některých hovorech   jsem se skutečně bavil.   Svěží komedie, která   sleduje jen jeden účel, a   to pobavit diváka. U mne se   jí to podařilo na sto   procent. Hlavně postava Karla   v podání pana Vetchého.   Občas to má slabší   chvilky, takže plný počet   nelze udělit.  
  
clara.bow
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.5.2019
Ženy v běhu
Milý, vtipný, oddechový,   dobře obsazený, co víc si   člověk může přát, když   jde do kina na komedii. Za mne   9* Dobrou zábavu
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.11.2021
Dějově značně jednoduchý,   přesto však příjemný a   svižně ubíhající filmík   o kráse rodinné   pospolitosti. Scény z   domácnosti Marcely a Karla   nemají chybu a hezké   záběry na Prahu také.   Prostě taková vtipná a   pohodová komedie s   maximálně sympatickým   obsazením.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2019
Oddechová komedie s   jednoduchým příběhem, pár   klišé a jasným koncem.   Muži lepší než ženy,   hlavně Ondřej Vetchý, ale   mít ho doma, tak ho zakousnu.   Vladimír Polívka dobře   běhal a víc zdobil, ale koho   jsem nedávala byl Martin   Hofmann. Vzhledem k tomu, že   momentálně exceluje v   Mostu!, tak jeho policejní   tatínek byl pro mě mimo.   Klasický humor s bobrem, ale   pár dalších nových   hlášek, které určitě   zlidoví. Svižný soundtrack,   herecké výkony, jestli se   dá mluvit o výkonech,   takové normálně   seriálové, co chcete za   výkon v komedii, ale jako   zábava hodně dobré.   Překvapilo mne, kolik bylo v   kině mužů a je to jen   dobře, není třeba se Žen v   běhu bát, je to prostě   vtipná komedie pro všechny.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.10.2019
Sympatická, pozitivní   komedie, která není trapná   a má dobrý hlášky a   celkově příjemné   vyznění. Není to úplná   top pecka, ale po delší   době film, který hezky   naladí a dá se u něj   uvolnit a zasmát, po druhém   shlédnutí dávám 80%. Při   dnešní filmové bídě nejen   u nás kolikrát, je to velmi   příjemné pokoukání!
beneva
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.9.2020
Od začátku až do konce je   to jedno klišé za   druhým...třetím...   čtvrtým...Scénárista   Martin Horský se zřejmě   vydal z nápadů po napsání   Láska je láska, a teď už   pořád jen vyvařuje staré   pytlíky čaje. Spojovacím   článkem je Ondřej Vetchý,   který hraje v každém ze   čtyř jeho filmů.
Ženy v běhu jsou esencí   ženských naivních tužeb   všech generací. Vdát se za   super chlapa, mít děti a   být šťastná. Kdo by   nechtěl? Realita bývá   zhusta jiná, ale filmy tohoto   typu pak jen nase*ou. Plátno   snese všechno. Asi tak.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2019
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $2,996,000▐   Veľmi milé pohodové   prekvapenie. Konečne sa   točia aj v našich   končinách účelové,   podarené filmy, ktoré majú   čosi do seba. Dej upúta už   od úvodu, zbytočne trápnym   scénam sa tu našťastie   vyhýbame veľkým oblúkom.   Samozrejme občas príde aj   nejaké to klišé, hlavne v   druhej polovici filmu pri   kryštalizácii vzťahov, tam   to troška kazí, brzdí   (ináč by som išiel ešte   vyššie z hodnotením) ale   ináč excelentne úderná   romantická komédia. Herci v   pohode, skoro by som povedal,   že taká česká Láska   nebeská. /videl v kine: 80%/
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.10.2019
Lehká komedie, která   pobavila. Dobré obsazení,   všechny postavy zapadly do   schéma a ani chvíli jsem se   nenudil. Vím, že to není   nic převratného, ale šlo o   to se zasmát se. A to film   splnil.
Máša13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2019
U
komedie pro (převážně)   ženy se vždy dopředu   bojím, ale zde jsem byl mile   překvapen.Teda příběh byl   velmi prostinký, až otravně   nudně předvídatelný   (pohádka pro dospělé),ale   bylo to vtipné (ale ne zas   tak aby se člověk tlemil   celý film), chvílemi   dojemné a na dnešní dobu   příjemně pohodové   koukání.Herecké výkony   byly také velmi solidní.Jen   při vší úctě měl jsme   velké problémy uvěřit   paní Adamovské její   bežecké schopnosti:-)
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.11.2019
Upřímně moc nerozumím   tomu, jak mohou mít Ženy v   běhu tak vysoké hodnocení.   Ne že by to byl odpad, ale ke   kvalitní kinematografii to   má asi tak daleko jako   závodní kuchyně k   restauraci s Michelinskou   hvězdou. Koukatelné, leč   velmi jednoduché a závěr   tomu dodává (pro mě trochu   kyselou) třešničku na   dortu.
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.11.2019
NIC
Čekám kdy, že se strhne ta   lavina skvělého hhumoru a   akce a ....čekám..a čekám   ...a ..nic. jak už bývá   zvykem v dnešní prodejní   době jen kupa keců a   lakování předem, aby se   stádo chytlo a zaplatilo   vstupné,ale jinak...nic.   Prázdné, pomalé a   zdlouhavé nic občas   proložené pokusem o   hlášku. Pokud to porovnám   se skutečnými komediemi,   které točili poctiví   filmaři před 89.rokem pak   toto je jeden velký laciný   trapas.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.2.2019
Super, super, super! Děj je   sice lehce předvídatelný,   ale jde o příjemnou,   oddechovou komedii. Vetchý   exceluje, ale i ostatní jsou   dobří. Povedlo se to.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.10.2019
Srandičky, děti, pejsci a   anglofilní zpívánky, co   víc si přát? Třeba partu   ženských, jejichž životy   utváří pouze jejich vztahy   s muži, a to není vše,   ještě hromádku klišé a   předvídatelnost děje no a   máme nový český film pro   ovce.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.10.2019
Po dlouhé době povedená   česká komedie. Dvojsmyslné   hlášky mě nejednou   rozesmáli. Konec sice od   začátku čitelný ale pro   pobavení velice povedený.
corea
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.5.2020
Průměrně sledovatelná   podprůměrně vtipná   komedie, kterou bych v   lepším případě neměl   problém zařadit do lepší   části hrozivé   pokontrarevoluční produkce.   V zájmu objektivity bych i   vyzdvvihl slušné herecké   podání, které je dnes   výjimkou. Starý neherec   Polívka se naštěstí jen   mihne. Ale... Chvíli mi   trvalo pochopit, co mě na   celém snímku podivně ser-   tedy irituje. Je to stejný   problém, který postihuje   celou plejádu filmů za   posledních aspoň třicet   let. Je určený výhradně   pro ženy, kterémužto   publiku podkuřuje neotesanou   vlezdoanálností a vzbuzuje v   něm pocit, že vše co má   kyj je neandrtálec, zato   každá nositelka kosočtverce   je z toho titulu nebohá   ctnostná trpitelka. V   reálném životě: výkal.   Máme tu pražského   kavárnobohéma, co namísto   adekvátní podpory vztyčení   pomníku Vlasovcům podporuje   jen vlastní vztyčení, a   nesnesitelného vetchého   debila, co si umí udělat   retardovaná děcka, ale   rodinu nikoliv. Taky   policistu, který má   evidentně problém vypátrat   cokoliv, za co nedostane od   některého kmotra z ODS   tučné nezdaněné prémie.   No a chybou mladého Polívky   je, že má zájem o flundru,   která za byt a další prachy   za "práci"   recepční je kdykoliv   připravena ojet šéfa.   Vážně si myslíte , že   genderové odlišnosti   fungují takhle?
Venom_TomHardy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2019
Ženy v běhu jsou určitě   vhodnou komedií na   odreagování. I proto, že je   znát, že si všichni ti,   které uvidíme před kamerou,   natáčení evidentně   užívali. Jenže zase nemají   až takový přesah, že   bychom si byť třeba jen dva   týdny po zhlédnutí   detailně pamatovali některé   sekvence, které by třeba až   měly šanci stát se   kultovními. Jako například   ty z tvorby Václava   Vorlíčka. S originalitou a   nepředvídatelnosti to taky   není valné, ovšem na druhou   stranu tohle "od tvůrců   filmu Bezva ženská na   krku" snad ani nikdo   nečekal. Obsazení   pohlednými a/nebo výbornými   herečkami rozhodně   potěší, ale opravdovým   králem Karlem je tady už   zmíněný Ondřej Vetchý. Za   jeho účast ta jedna hvězda   v hodnocení navíc.
Ramilie
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.2.2020
Takový lepší průměr. Děj   dosti předvídatelný.   Hlavní postavy jsou   sympatické a ten finální   štafetový běh na konci jsem   s nimi s úsměvem   prožívala. Nicméně asi   jsem měla příliš velké   očekávání (co jsem   slyšela od přátel - jaká   je to legrace a jak se   nasmáli), ale já jsem se   zase tak extra nezasmála.   Ovšem na sobotní   odpoledne/večer, kdy chcete   jen vypnout a na něco se   koukat, je to ideální.
ORANJESTT
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.2.2019
Opäť super česká klasika a   oddychový film, proste češi   to vedia. Tento film nemá   chybu, takže dávam deväť   bodov.
MambaX
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.3.2020
Dlouho jsem se odhodlával   skouknout tento film. Na   jedné straně vah některé   zdrcující kritiky filmových   znalců, na straně druhé   velmi příznivá odezva i   návštěvnost ze strany   diváků. Tož jsem to nakonec   dal. A nelituji. Nečekal jsem   žádné vrcholné umění,   jen zábavu jakési ne zcela   vyzpytatelné úrovně. Po   zhlédnutí byl despekt   vystřídaný příjemným   pocitem z dobře udělané   komedie ze současné doby. Co   mne bavilo úplně nejvíc,   byly herecké výkony. Hlavní   postavy v podání Ondřeje   Vetchého, Veroniky Khek   Kubařové, Martina Hofmanna,   Zlaty Adamovské, Terezy   Kostkové, Jenovéfy Bokové,   Vladimíra Polívky byly   podány úžasně,   uvěřitelně, skvěle. Děj   nebyl nijak spletitý, k   rodinné komedii by se ani nic   zapeklitého nehodilo. Naopak   - tíživé vztahové   problémy jednotlivých   protagonistů zde jsou podány   srozumitelnou formou, občas   vyvolají dojetí a jindy   uvolnění v podobě   odlehčujícího smíchu.   Základní myšlenka vcelku   jednoduchá - Jindřich, hlava   rodiny si mezi mnohá   stařecká přání zařadil i   přání uběhnout maraton.   Než se tak stalo, odevzdal   svou duši věčnosti. Avšak   jeho manželka se rozhodla,   že mu jeho poslední přání   splní - maraton uběhne s   urnou v batohu v podobě   štafetového běhu se svými   třemi dcerami...
Abych   nebyl nekritický - občas se   šlo opravdu přes hranu - kdy   jsem si musel říct "co   je moc, to je moc". Na   režijní debut Martina   Horského však skvělé,   těším se na další jeho   filmový počin a věřím,   že díky takovým tvůrcům   český komediální žánr   jen a jen poroste k   výšinám.
Endre-silentname
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.11.2019
"Ženy v Běhu"   ohodnotím ako veľmi   jednoduchý film s   jednoduchým námetom,   zápletkou a veľkou dávkou   klišé. V momente ako sa nám   niečo ponúkne, tak všetko   skončí presne tak ako si   myslíte a to na prvý pokus.   Prvá možnosť je správna.   Nemusíte ani skúšať   hádať ďalej. No musím   povedať, že film má srdce,   celkom v pohode humor a pár   situácií ma skutočne   pobavilo. Najlepším   elementom je tu pre mňa malá   Rozárka. S ňou som sa teda   nenudil. Neviem či koniec   chce indikovať sequel, no   necháme sa prekvapiť. Koniec   koncov, už vieme, že tu   budeme mať "Špindl   2" so skoro kompletne   novým obsadením. Takže   možno sa budú tvorcovia   chcieť vrátiť aj k našim   ženám. Ale myslím si, že   ak by to spravili, tak by z   toho nevyhodili naše   pôvodné obsadenie. Dúfam.   No povedzme si o tom niečo   viac. Príbeh je jednoduchý,   situácie sú známe a   konflikty a udalosti   prvoplánové a klišé.   Takže to musia vytiahnuť   postavy. Sú viac-menej tiež   len nástrojom filmu, no   dokážu tomu dať potrebné   srdce a celkom schopný humor.   Bežnému divákovi to bude   pohodlne stačiť, mne ako   náročnejšiemu divákovi to   síce vyčarilo pár úsmevov   na tvári, no nebudem to   hodnotiť ako film roka. Ale   napriek tomu mám pocit, že   ide o jeden z lepších filmov   z našej československej   produkcie. Minimálne je to   podľa mňa pozerateľnejšie   ako bolo napríklad "Cena   Za Štěstí". Takže ak   máte radi jednoduché české   filmy, tak si to čeknite. Ak   čakáte niečo silnejšie a   originálnejšie, tu to   nenájdete.
tommaxis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2019
Dlouho jsem se tak v kině nezasmál
Tohle jsem nečekal, skvělá   komedie na odreagování,   jednoduchý příběh.   Skvělé herecké výkony,   tedy až na Terezu Kostkovou,   ta mě moc nepřesvědčila.   Ale kdo tam exceloval tak byl   Vetchý..
marca2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.4.2020
Fajn oddychový film s dobrým   námetom, obsadenie hercov   dobré. Mala som slabšie   očakávania ale pobavila som   sa.
phs
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.2.2019
phs
tak tohle se moc povedlo,   vtipne, mile, vyborni   herci...hotove pohlazeni po   dusi, urcite bude patrit ke   klasikam ceskeho filmu :-)
kulak.1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2019
Komedie pro zasmání
Opravdu pokud se chcete   zasmát doporučuji. Tedy   pokud vám nevadí, že žena   touží po dítěti, film   prostě funguje na   normálních mezilidských   vztazích.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih3664minih3664Air Force-BAT 21 (1988) 
BAT 21 n
minih10174minih10174Když se čas naplnil (1980) 
When Time Ran Out n
minih109996minih109996Doktor Strange (2016) 
Doctor Strange n
minih21725minih21725Ve státním zájmu (1978) 
La raison d'état n
minih56424minih56424Rytmus v patách (2009) [TV film] 
Rytmus v patách n
minih53867minih53867Kniha přežití (2009) 
The Book of Eli n
minih158565minih158565Hotel Artemis (2018) 
Hotel Artemis n
minih165278minih165278Karel je Gott (2019) [TV minisérie] 
Karel je Gott n
minih16197minih16197Poklad byzantského kupce (1966) 
Poklad byzantského kupce n
minih168677minih168677Ohnivé peklo (2016) [TV film] 
Deadly Inferno n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Velké stroje zblízka

17:20 - 18:10

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

10 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190568
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178286

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10