reklama
 
ohodnotit

Žena z vrchov

Žánr:
Rok:
1955
Délka:
114 minut
Premiéra v ČR:
6.4.1956

Celkové hodnocení filmu Žena z vrchov

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.9.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.9.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2010
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.3.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih70181minih70181Já, já, já . . . a ti druzí (1966) 
Io, io, io... e gli altri n
minih24629minih24629Příhody pana Příhody (1982) 
n
minih65418minih6541807, hlas se! (1976) [TV seriál] 
07 zgłoś się n
minih65666minih65666Vladimír Menšík nonstop (2005) [TV pořad] 
Vladimír Menšík nonstop n
minih24630minih24630Přicházejí z tmy (1953) 
n
minih38299minih38299Remake (2002) 
Remake n
minih37023minih37023Barcelona (1994) 
Barcelona n
minih47299minih47299Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Krvavý nadpis (1979) [TV film] 
Šerlok Cholms i doktor Vatson - Krovavaja nadpis n
minih25176minih25176Postav dom, zasaď strom (1979) 
n
minih91148minih91148Svědectví čarovného zvonu (1986) [TV inscenace] 
Svědectví čarovného zvonu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.3 %
5   - argenson
3   - curil
6   - Nasudr
10 - dederon
6   - rosta12
5   - Bape

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

05:00 - 05:30

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Edvard Beneš - tragédie politi...

04:55 - 05:50

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

04:15 - 06:05

65 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147876
Osobností: 626331
Fotografií: 561926
Plakátů: 266487
Obsahů a biografií: 135752

Poslední komentáře

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Pro mě ideální film,   jelikož miluji kočky. Super   zábava v tom nejlepším. Moc   doručuji nejenom milovníkům   koček.

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

To (2017)

To
Na remaky si nepotrpím, ale   tento je opravdu kvalitní.   Nikdy bych si však nemyslela,   že budou 2 části, ale v   dnešní době se to vlastně více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Lienka Anulienka (1982) [TV seri...

Lienka Anulienka
Animovaný seriál o Lienke   Anulienke-veselom   chrobáčikovi a jej   priateľoch chrobáčikoch,   ktorí nás oboznámia s   prekrásnou prírodou a více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Clevelandský únos (2015) [TV fil...

Drsný

Clevelandský únos
snímek podle skutečné   události, nám ve zkratce   popisuje těžký úděl tří   dívek, které přepadne,   unese a vzápětí   mnohonásobně znásilňuje více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 7 / 10

Toto je moje poslední cigareta (...

Toto je moje poslední cigareta
Povídka v bakalářském   cyklu spíše lehce pod   průměrem svým námětem a   nebýt Josefa Somra a také   Jiřiny Bohdalové, skončila   by zřejmě více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.239/0.207