reklama
 
ohodnotit

Žena pro dva střelce

Amore, piombo e furore

Další název:
China 9, Liberty 37/Clayton Drumm/Gunfire/Love, Bullets and Frenzy/Clayton & Catherine
Žánr:
Rok:
1978
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Žena pro dva střelce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.6.2014
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.1.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2015
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2014
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.2.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.8.2014
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.11.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.8.2011
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.12.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6789minih6789Dotěrný chlap (1973) 
L´ Emmerdeur n
minih28521minih28521Jindřich V. (1944) 
Henrich V n
minih28445minih28445Britanic (2000) [TV film] 
Britannic n
minih38758minih38758Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště (2005) 
Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště n
minih7640minih7640Film o lásce a anarchii (1973) 
Film d'amore e d'anarchia, ovvero 'stamattina alle 10 in via dei Fiori nella nota casa di tolleranza...' n
minih58173minih58173Poslední píseň (2010) 
The Last Song n
minih46353minih46353Armáda démonů: Matka slz (2007) 
Terza madre, La n
minih147724minih147724Otevřené dveře (2016) 
La puerta abierta n
minih67843minih67843Zdravý nemocný (1979) 
Il malato immaginario n
minih25851minih25851Der Lebensborn - Pramen života (2000) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (12)
7   - curil
4   - jarda53
7   - clara.bow
5   - Edward52
8   - martin.stu
6   - thejduk
4   - AGAMEMNON
7   - Kycky
8   - Scifista
8   - oulisna
9   - miroslav22
5   - wrangler

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Nejvýznamnější operace 2. svět...

11:55 - 12:55

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:35

22 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Polední zprávy

12:10 - 12:25

12 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152337
Osobností: 636481
Fotografií: 578355
Plakátů: 275649
Obsahů a biografií: 139812

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.338/0.304