reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Země dinosaurů 9 - Putování za velkou vodou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.3% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2013
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.7.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.10.2009
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.1.2007
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2008
asdf23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.1.2012
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
dorothea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.3.2009
jirina.cubova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.1.2017
metallic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.12.2007
pikkola
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25867minih25867Seznamte se, Joe Black (1998) 
Meet Joe Black n
minih69425minih69425Bylo jich šest (1975) [TV pořad] 
Bylo jich šest n
minih66131minih66131Německé pohádky (1973) [TV seriál] 
Německé pohádky n
minih40255minih40255Asteroid (1997) [TV film] 
Asteroid n
minih18428minih18428Samotář (1987) 
Le solitaire n
minih50409minih50409Smrtící zásnuby (2006) 
Engaged to Kill n
minih53356minih53356Dragon (2006) 
Dragon n
minih49207minih49207Můj život v ruinách (2009) 
My Life in Ruins n
minih51627minih51627Hanebnost (2008) 
Disgrace n
minih41807minih41807Hledáme Ydol (2006) 
American Dreamz n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.3 %
4   - PORTER
7   - AGAMEMNON
9   - satyr
8   - Elementik
7   - Michal.
9   - asdf23
10 - mary.charl
10 - dorothea
5   - jirina.cub
8   - metallic
8   - pikkola

TV Program

ČT1 - Cestománie

16:45 - 17:15

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Neštěstí n...

16:35 - 17:20

17 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

57 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Černý prapor (1958)

Černý prapor
Tak hned na začátek   strhávám hodně z hodnocení   za dialogy v cizí řeči bez   titulků. A kdyby jen v jedné   cizí řeči. Pro mne tedy   film k více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.385/0.355