reklama
 
ohodnotit

Železní andělé 2

Tian shi xing dong II zhi huo feng jiao long

Další název:
Iron Angels II
Žánr:
Země:
Rok:
1989
Délka:
84 minut

Celkové hodnocení filmu Železní andělé 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.9% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.3.2016
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.9.2009
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.5.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.4.2013
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.8.2014
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.3.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2013
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.7.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.4.2010
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.12.2011
jeromeklapkajerome
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.10.2012
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.7.2010
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2011
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2010
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.2.2016
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2010
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2009
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.7.2009
KlokanekDavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.7.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29368minih29368Asterix a Galové (1967) 
Astérix le Gaulois n
minih41886minih41886Krvavý sport 3 (1997) 
Bloodsport III n
minih20973minih20973The Stripper (1963) 
n
minih50602minih50602Ničivé tornádo (2008) [TV film] 
Storm Cell n
minih45851minih45851Království pavouků (1977) 
Kingdom of the Spiders n
minih98043minih98043Správná pětka 2 (2013) 
Fünf Freunde 2 n
minih139144minih139144Mamon (2015) [TV seriál] 
Mamon n
minih11132minih11132Láska a vášeň (1987) 
Capriccio n
minih43369minih43369Vdáš se, a basta! (2006) 
Because I Said So n
minih5781minih5781Ďáblovo pokušení (1991) 
Un piede in paradiso n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.9 %
8   - SvoKar
2   - curil
3   - Hugin
9   - martin.stu
7   - RM
8   - AGAMEMNON
2   - catamount
7   - satyr
7   - Kycky
3   - Jarda.ftr
8   - luan66
7   - rosta12
9   - zazrakpave
2   - jeromeklap
4   - miratskyl
7   - Zdenek13
7   - gyzmo
8   - Pauleto
4   - red.mann
7   - kreator23

TV Program

ČT1 - Hvězdy letí do století

15:00 - 15:55

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Tábor X: Tajná škola špionů

14:35 - 15:20

37 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

15:00 - 15:55

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:25

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 142357
Osobností: 609506
Fotografií: 531393
Plakátů: 255492
Obsahů a biografií: 130947

Poslední komentáře

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)

Šílený Max: Zběsilá cesta
Vyzualne krasny vsechno ale   Max mlci... Kurna je to film o   nem nebo o tech hlavnich   smejdech. Kazdopadne hra je   pribehove zajimavejsi

Autor: MADSpilkaPdy

Šílený Max 3 (1985)

Šílený Max 3
Jj krasne rozlouceni se starou   serii miluju tenhle svet   MadMelaMaxe s Hardym me to uz   tak neba ale asi divne   rozpolozeni podivam se   více >

Autor: MADSpilkaPdy

Šílený Max 2 (1981)

Šílený Max 2
Je videt vetsi rozpocet i   vyprava je videt ze rejze   dostal volnejsi ruku. O5 pro   SvoKara bez se divat na   Avengers ty woe....

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Šílený Max (1979)

Šílený Max
Vzpiminky vzpominky a krasne   vzpominky. Pro SvoKara: Precti   si neco o te serii a pak   zmenis hodnoceni takovyhle   lovce dokonalych digitriku   miluju tohle je ta prava   filmarina....

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Ip Man (2008)

bojovník

Ip Man
Dobri den menuji se   sebastíjan a tenhle film je   super přál bych znát   mystrá winch chun Ip Mana je   to moc dobry herec i bojovník   děkuji.

Autor: SEBASTIJANEK33 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.908/0.839