reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zelené obzory

Žánr:
Rok:
1962
Délka:
104 minut
Premiéra v ČR:
7.9.1962

Celkové hodnocení filmu Zelené obzory

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.3% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.12.2008
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2007
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.5.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2014
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.7.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.5.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.2.2014
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2009
nabba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.10.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5464minih5464Čelisti 3 (1983) 
Jaws 3 n
minih48032minih48032Správná volba (2008) 
Swing Vote n
minih55341minih55341Dotek satana (2006) 
Satanic n
minih35404minih35404Josie a její kočičky (2001) 
Josie and the Pussycats n
minih58633minih58633Bouřlivá léta (2007) [TV film] 
Barbara Wood: Sturmjahre n
minih18340minih18340S Madonnou v posteli (1991) 
Madonna: Truth or Dare n
minih25617minih25617Manželské etudy (1988) 
She's Having a Baby n
minih25276minih25276Návrat idiota (1999) 
Návrat idiota n
minih28363minih2836324 (2001) 
24 n
minih11194minih11194Lassie se vrací (1943) 
Lassie Come Home n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.3 %
7   - Erkul
6   - curil
7   - jarda53
6   - clara.bow
5   - Charlie35
7   - melakara
7   - olgab
10 - dederon
10 - Gremmie
8   - ceskytulak
1   - nabba

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztraceni v Česku: Krize

19:00 - 19:40

32 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602789
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.486/0.463