Duben
ohodnotit

Zbouchnutá

Knocked up

Další název:
Nabúchaná; Beim ersten Mal
Rok:
2007
Délka:
129 minut
Premiéra v ČR:
4.10.2007
„Stačí jeden úlet a končí legrace…“

Komentáře k filmu Zbouchnutá

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 33
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.9.2008
Tento film je pohodová   oddechovka, v které se o   vtipy postará nucená   spolupráce dvou naprosto   odlišných lidí - budoucích   rodičů. A je to zároveň i   to jediné, o co ve filmu jde.   Není mi extra jasné, proč   se zrovna z tohoto filmu stal   nečekaný objev roku a velký   hit. pro mě to bylo hezké,   ale průměrné. Herci jsou   obsazeni dobře, hrát   každopádně umí a ani   scénář nebyl úplně   marný...ale prostě nic   extra...pohoda co nenudí, ale   podruhé si to   nepustíte...snad jen kdybyste   byli těhotní.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.9.2009
Příjemná komedie, kde se   dá na sprosté výrazy   zvyknout právě proto, že   hlavní postava Ben je takový   jaký je a nějak se od Alison   odlišit musel. Mě spíš   zaujalo manželství její   sestry, protože kdyby se   točilo Zbouchnutá po deseti   letech, myslím, že by svazek   Bena a Alison byl hodně   podobný vztahu Debii a   Peta:-)Ale třeba by   překvapili. Jinak ze squadry   Benových přátel byl Ben to   nejlepší, co mohlo Alison   potkat:-)S jinými bych se   obávala zánětu spojivek.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.10.2007
Knocked up
Na tuto komedii jsem narazila   především díky Katherine   Heigl, kterou mám moc ráda a   ona je přesně ten typ do   podobných filmů (romantické   komedie), v tomto případě   se ani tak o romantiku   nejedná jako spíš o   komedii, což je velkou   výhodou filmu, a co si budeme   povídat, většina   romantických komedií není   ani z poloviny vtipná jako   Zbouchnutá.
Já jsem   viděla film v originále a   pobavila jsem se na výbornou,   ale pro srovnání jsem si   film pustila i s dabingem a   musím říct, že kvalita   šla silně dolů. Film je   sice až zbytečně dlouhý,   ale přesto je vtipný,   dokáže si udržet pozornost,   což je asi   nejdůležitější. Paul Rudd   se tam objevil sice   několikrát, ale s Leslie   Mann tvoří vynikající   pár. Seth Rogen se do role   hodí, já ho příliš ráda   nemám, ale do téhle role mi   úplně sedl.
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.2.2017
Zbouchnutá
Týpek ztvárněný Sethem   Rogenem je dost podobný mě.   Takový tak trochu looser,   hodně pije, kouří trávu,   jeho životním cílem je se   co nejvíce flákat, ostatní   by ho charakterizovali jako   nedospělého. Hm, přesně   jak mě vidí okolí. Oproti   němu je tu krásná Katherine   Heigl, dívka jenž bych si   přál. Kromě toho   zevnějšku je i sebejistá,   cílevědomá, organizovaná.   Jenže jak se někdy může   takové pako dostat k   takovému klenotu? Jedině   díky alkoholu, pár   podobných příběhů mám,   nekončí naštěstí tak   nešťastně :)
Velká   škoda, že se v mnoha   chvílích tvůrci vzdali   úplně vtipu a začali   šlapat jen na tu romantickou   notu. Takových míst tam bylo   docela dost, a já jako chlap   se začínal vždycky nudit.   Pak přišla chvíle zábavy   kdy chlapci sledovali nahé   dívky, kouřili trávu a   celkově vrátili příběhu   šťávu (i když přes   devadesát procent vulgarismů   mohlo být klidně   vynecháno).
Za mě   osobně pohodička když si   člověk chce udělat večer   ve dvou, ale koukat na to   sám, tak celkem nuda. A   stopáž by se dala určitě   také zkrátit na hoďku a   půl...
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.1.2015
Další snímek z řady o   páru, kteří se svou   liknavostí dostali do   prekérní situace, ale i   přes různé zádrhele došli   až do šťastného konce.   Takže nic, coby tu už   mnohokrát nebylo. Jen jiná   dvojice. Lehký občasný   humor, který z děje tak   nějak vyplyne, se prolíná   nespěchajícím dějem a   vytváří tak rodinnou   pohodovou podívanou pro   všechny. Každý z diváků   pozná určité životní   sounáležitosti a peripetie   osudu. Ono se tu v ničem na   nic nehraje, a nepřetvařuje,   takže mnohé scény mohou   být i osobní záležitostí.   Mnohý se dokáže do každé   situace vcítit. Obzvlášť   pro těhotné je vhodný tento   film. Odpočinou si a udrží   příjemnou náladu.
Justik66
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.11.2007
Měla to být jedna z   nejlepších komedii tohoto   roku. A možná i bude.   Zápletka je dobrá a je to i   docela sranda. Pozor může se   to stát každému znás...
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.10.2009
velmi povedená komedie o   páru z rozdílným   charakterem
je   to skvěle a lidsky   natočeno.Ten to film se   povedl lidský
příběh který je točen   z citem.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2008
Slabší než 40 let panic ale   i tak povedená a hodně   vulgární komedie.   Největší plus filmu je v   jeho reálnosti a v tom, že   se můžete s hrdiny   ztotožnit.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.2.2010
Byly doby, kdy jsem Katherine   Heigl moc nemusel. Ale pak   přišli Chirurgové, komedie   Chceš mě chci tě...no a   ejhle. Tak jsem   "risknul" komedii   Zbouchnutá a skutečně jsem   se pobavil nad životními   strastmi, které můžou   potkat každého z nás. A že   tyhle strasti Judd Apatow   ztvárnil ve filmu víc než   kvalitně, o tom neni pochyb.   Jo jo, holt hormonům člověk   neporučí zas tak snadno. :-)
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2008
Zaner idealny pre zenske   publikum,ale velkym   prekvapenim bolo zistenie,ze   sa to moze pacit aj   chlapom/medzi ktorych sa   pocitam :)))/.Je to vtipne,dej   ubieha sviznym   tempom,Katherine Heigl je   ocarujuca.Ked si odmyslite   protiinterupcnu propagandu a   trocha tej americkej   "family pro" omacky   zistite,ze je to vynikajuca   komedia,ktora pobavi vsetkych.
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.11.2015
Zbouchnutá
Dobrá komedie se zajímavou   zápletkou a řadou   výborných humorných   situací. Hodně mě bavili   Benovi spolubydlící, kteří   v některých hláškách   docela perlili a pro   buranské, sprosté výrazy   nešli moc daleko. Ač je film   dosti předvídatelný a   neobsahuje nečekané zvraty,   tak se jedná o příjemnou   romantickou podívanou, která   je všeho všudy taky vtipná,   což se cení.
lucymat
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.6.2010
Po přečtení recenzí jsem   si řekla, že by nebylo   špatný tuhle romanťárnu   vidět. Teď vím, že to byl   opravdu blbej nápad. Seth   Rogen s Katherine Heigl mi   vyloženě nesedli a některý   rádoby vtípky by mohly hrdě   nosit titul "Trapnost   roku"... takže sorry,   ale takhle prostě nee
Cash89
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Milá, úsměvná komedie o   krásce a zvířeti jen v   moderní a vtipnější verzi.   Bylo zajímavé sledovat jak   se Ben snaží postavit k   celé situaci čelem ale co   naplat nešlo to. Konec byl   předvídatelný, a nakonec   celý film byl moc dlouhý   přes dvě hodiny je na   komedii opravdu hodně.
Nasudr
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.4.2012
Priemerný americký film s   jednoduchým námetom a   zbytočne dlhým naťahovaným   dejom. Chýbal mi tam humor a   naopak vadili mi tam hlúpe   vulgárne výrazy, ktoré sa v   posledných rokoch bohužiaľ   začínajú sťahovať aj do   našich filmov slovenských i   českých. Málo hodnotný   film, ktorý určite nebudem   odporúčať nikomu.
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.9.2010
Alison je mladá holka,   pracující pro místní   televizní stanici. V   zaměstnání se jí daří   – zrovna byla povýšena, a   tak vyrazí se svou starší   sestrou úspěch oslavit na   diskotéku. Zde se setká s   Benem, notorickým flákačem   a huličem, který bydlí s   partičkou svých podobně   pošahaných kamarádů.   Přemíra alkoholu způsobí,   že spolu tihle dva zcela   neznámí a velmi odlišní   lidé skončí v posteli. Tak   stane se, řeklo by se…Nic   je nespojuje, tak o nic nejde.   Jenže po tý noci, která   vystupuje v mysli notně   zastřená alkoholovým oparem   je najednou něco spojuje –   dítě, který nosí Alison   pod srdcem…
Judd   Apatow ve svém nejnovějším   filmu ťal do neplánovanýho   rodičovství. A když   neplánovanýho, tak šel   opravdu docela do extrému,   takže už jenom obsazení   hlavních rolí pro mě bylo   překvapení, Ben a Alison   jsou totiž nesourodná dvojka   už od pohledu. A to není nic   proti jejich charakterovým   rysům – Alison je   zodpovědná mladá žena,   která bydlí se svou sestrou,   jejím manželem a dvěma   jejich dětmi a samotná   Alison si buduje svou   pracovní kariéru. Oproti   tomu Ben občas, teda po   většinu filmu působí jako   chlápek, kterej trpí   zastydlou pubertou, nic nebere   vážně a denně zabijí   miliony mozkových buněk   prostřednictvím svojí   vodní dýmky. Jenže vzhledem   k tomu, že si Alison dítě   chce nechat, rozhodnou se to   spolu zkusit, což je   chvílema opravdová sranda,   protože i přes enormní   snahu obou to vypadá, že to   prostě nikdy klapat nebude.   Už jenom tihle dva stačí k   solidní zábavě, ovšem   díky dalším charakterům,   jako je zcela dokonalej Pete,   hysterka Debbie, parta   Benových pošuků nebo jeho   otec notně pomáhají k   výslednýmu dojmu, kterej je   téměř přesně na 75%, což   je víc než jsem čekal. No,   ale ten až moc   naturalistickej porod si mohli   tvůrci odpustit…Snímek   trpí také jistou   nevyvážeností zábavy,   ovšem několik výborných   scén tenhle dojem dokáže   celkem slušně zastínit –   totiž Benovo hraní si s   dětma Alisoniný nestry,   Mr.Skin, rozhovor s otcem o   trávě, Vegas. A taky už   jenom prostá přítomnost   Paula Rudda. A rozhovor   „vrátnýho“ s Debbie byl   opravdu hodně drsnej,   několikanásobnej haluz, kdy   jsem jenom lapal po dechu…
killy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Příjemná komedie, která   nijak neuráží s dobrým   příběhem, a sympatickou   herečkou v hlavní roli.   Vtipných situací moc ve   filmu není, ale když ano,   tak to stojí za to.
davidek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.2.2009
Příjemná komedie na   sobotní večer, která   neurazí. Nejde o nějakou   crazy komedii, ale spíš o   takový veselý náhled do   normálních životních   situací.
Sanchez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2008
Judd Apatow zcela jistě   rozumí pojmu komedie a   přesně jak tomu bylo ve '40   letém panicovi' - dokáže   přenést opravdový humor ze   života na plátno a kašle na   nějaké cenzurování   nadávek sprostých slov.   'Zbouchnutá' proto působí   velice reálně, herecké   výkony jsou přesvědčivé a   celý film má tu pravou   jiskru v podobě   "živého" humoru.   Příběh je jednoduchý a   zakládá si na problémovou   situaci ze života. Co by se   dalo vytknout, je celková   délka, která je na tento   žánr mírně přehnaná.   Jinak až na pár výjimek je   tento film povedeně vtipný a   na nic si nehraje.
mikee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.4.2008
Nadprůměrná a trochu   buranská komedie se správně   vulgárním českým dabingem   o tom co se stane když se dva   mladí lidé na diskotéce   napijí , poté si to spolu   bez ochrany rozdají a   ejhle... Po snímku 40 let   panic se tenhle režisér   vytasil s dalším počinem s   tématem sexu , akorát to   teď pro změnu vzal z jiného   úhlu a musím říct , že se   mu podobně jako u jeho výše   zmiňovaného filmu opět   povedlo zabodovat. 74%
sylwikk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.6.2009
Celkem dobrá komedie o tom,   co dělat, když spolu dva   naprosto rozdílní lidi   čekaj dítě. Taková   příjemná oddychovka.
Nymeria
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.11.2011
toto som pozerala na Silvestra   v nádeji, že sa pobavím,   ale smola...vtipy trápne a   nudné...blbý scenár, hlúpe   postavy...
Honey0105
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.1.2011
Katherine Heigl jsem moc   nemusela, ale poslední dobou   jsem si jí docela oblíbila a   jelikož byl tenhle film za   supr cenu, tak jsem si ho   koupila.
Po   zhlédnutí, ale musím   hodnotit přesně polovičním   počtem hvězdiček. Podle mě   film nebyl tak špatný, ale   na druhou stranu..
Je   to takový ten snímek, který   si někdy pustíte třeba i   vícekrát a nemáte na něj   nějakej speciální názor.   Prostě se jen koukáte a nebo   to necháte běžet a působí   to jako dobrá zvuková   kulisa.
Na mě tam bylo   ale někdy až moc sprostých   slov. Normálně mi to tolik   nevadí, ale tady to bylo   trochu moc. Pak tedy obdivuji   Heiglovou, že dokázala něco   mít s Benem. Ten se mi někdy   nechutil opravdu hodně. Ale   komedie tím byla   zajímavější. Někdy jsem   se i zasmála, ale to také   nebylo tak časté.
A   musím podotknout, že někdy   mi přišlo, že maskéři   špatně zamaskovali umělé   bříško a bylo to hodně   vidět. A navíc jsem četla,   že těhotné ženy se o své   tělo ( tak od sedmého do   devátého měsíce) starají   poměrně s obtížemi,   protože na mnohá místa   nedosáhnou a nebo to je pro   ně hodně namáhavé.   Heiglová vypadala ale až moc   dokonale a myslím si, že   některým maminkám by to   mohlo být proti srsti. To je   ale spíš taková poznámka   mimo.
5/10 za   originalitu a docela dobrý   snímek, ale ne nějaký velmi   dobrý. Když to tak povím,   tak je to takový   vystačující film.
Warden
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.12.2007
pár opravdu skvělých a   vtipných momentů,jinak   vcelku nudný film.Označení   jako "překvapení   roku" nutno brát s   velkou rezervou...
cora22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.4.2011
Nebol to až tak originálný   námet. Pekná Alison a   "loser" Ben, jedna   preflámovaná noc a jedno   (ne)plánované dieťa na   ceste. Možno by sa to dalo   skrátiť pod 120 minút,   možno tam nemuselo byť   toľko zbytočne sprostých   slov, možno...nečakala som   nič duchaplné a prekvapenie   sa naozaj nekonalo...ale   občas som sa aj bavila...,   viem, že sa k tomuto DVD už   nevrátim, miestami to však   bolo celkom príjemné   filmové popoludnie ...
Bagi
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.12.2007
Na tomto filmu jsem byl v   kině a těšil jsem se na   skvělou komedii, jak se   všude psalo, ale realita byla   jiná. Znám spousty jiných o   hodně lepších komedií a u   tohoto filmu jsem někdy   pochyboval jestli to vůbec   komedie je. Co stojí za   zmínku jsou herecké výkony,   ty byly velmi dobré a také   zápletka. Některé scény   ušly, ale celkový pohled na   film se mi moc nelíbil.
insomniac
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.9.2007
Veľmi príjemný film o   vzťahu - nevzťahu dvoch   odlišných ľudí, partičke   húliacich kamarátov a   nakoniec aj o láske. V   poslednom období som nevidel   veľa dobrých komédií   (skôr pár naozaj zlých),   toto bolo veľmi príjemné   prekvapenie.
JendaV29
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.1.2021
nudaaaa
tako tohle je velké špatné.   Půlhodiny jsem na to koukal a   nechápal co to vlastně je.   Uřvaná nuda. Možná že to   po té první půlhodině bude   zábavné, ale to už se   nedozvím...
ApexTwin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2007
Knocked up
Velmi dobre spracovana   komedia, s dobrym vyberom   hercov /Vobec sa k sebe   nehodili aj ked sa k sebe v   konecnom dosledku hodili :)))/   Boli sme na tom 5ti v kine a v   kazdom to zanechalo dobry   dojem a sentimentalnu naladu   :)) Odporucam...Cakal som od   tohto filmu americky prepadak,   no ako som uz davnejsie   zistil, dobry film uvidim   hlavne ked to najmenej cakam   :))
lesumir
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.3.2008
Jak já se bál stopáže a   Setha Rogena, ktery mi uz z   posteru byl silne nesympaticky   (pozn. pro sebe - ubrat na   prvnim dojmu). Knocked Up je   snad nejsprostsi komedie,   jakou jsem kdy videl, snad i   Scorseseho Casino zaostava,   slovo fuck a shit v kazde   druhe vete, jak to asi prelozi   cesky dabing? :)) Keigl je tak   vyborna herecka, v Grey's   Anatomy nedostava tak velky   prostor, ale tady to mohla   rozbalit a povedlo se, na ni   bohuzel/bohudik stoji skoro   cely film, je dobře napsán i   odtočen, takže to aspiruje   na jednu z nejlepších   komedii za rok 2007!
Rasty29
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.2.2010
Povedená komedie se skvělým   obsazením.Jediné co bych   vytknul Juddovi Apatowi, že   to natáhl až na 2 hodiny a   10 minut, podle mého názoru   je to na komedii až dost.Ale   jinak je to podařený film na   který se určite v budoucnu   ješte podívam.
Grace7.13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.12.2007
Jestli tohle má být   nejvtipnější komedie roku,   tak to přestanu sledovat   komedie. Nebyla tam snad ani   jedna věta, ve které by   nepadlo sprosté slovo!   Chápu, že něco se musí   okořenit, ale tohle bylo   příliš, řekla bych.
Jinak téma bylo   zajímavé a herecké výony   super. Tak to vypadá, že   jsem měla trochu zkreslený   pohled na americkou kulturu.
bartcz
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.10.2007
Lehka odechova komedie v   americkem podani. Smichy jsem   se netrhal a realite je to na   mile vzdalene, ale zanechalo   to ve me vcelku pozitivni   pocit. Hloupa, pekna blondyna   a vyhulenej flakac sice k sobe   zrovna moc nesedi, ale o to   asi autorovi zcela zrejmne   slo. Dobry namet ze zivota,   ale hloupe americke ztvarneni   s nijakym humorem delaji   tenhle film lehce   nadprumernym, takze za 6.   Skoda toho zpracovani, natocit   to nekdo jinej, mohla to byt   pekna komedie.
aRJay
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Tak od tohoto filmu jsem   očekával víc. Čekal jsem   komedii s pořádnými   výbuchy smíchu a realita   byla jiná. Byly tam místa   kdy jsem se zasmál od srdce,   ale zase tak moc jich tam   nebylo. Je to spíš taková   komedie všedního života. Je   to celkem dost realistické,   ale od komedie jsem čekal   víc.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih58574minih58574Celebrity s.r.o. (2015) 
Celebrity s.r.o. n
minih37135minih37135Holky při tom nepláčou (2002) 
Grosse Mädchen weinen nicht n
minih46497minih46497Gabriel: Anděl pomsty (2007) 
Gabriel n
minih57563minih57563Krotitelé duchů (2016) 
Ghostbusters n
minih145755minih145755Fotky zítřka (2014) 
Time Lapse n
minih9351minih9351Dech života (1987) 
The Living Daylights n
minih47502minih47502Plán hry (2007) 
The Game Plan n
minih56535minih56535Bez soucitu (2009) 
From Paris With Love n
minih124720minih124720Liga spravedlivých: Záchrana světa (2013) [Video] 
Justice League: The Flashpoint Paradox n
minih27478minih27478Temná legenda (1998) 
Urban Legend n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani