reklama
 
ohodnotit

Zběsilost

Dai-bosatsu tôge

Další název:
The Sword of Doom; Daibosatsu Pass; Boddhisattva Pass; Le sabre du mal; 大菩薩峠
Země:
Rok:
1966
Délka:
116 minut
„Meč je duší samuraje. Pokud je duše bojovníka zlá, je zlý i jeho meč“

Celkové hodnocení filmu Zběsilost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.9.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2007
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.7.2008
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.1.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2010
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.6.2008
RwlBem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.4.2016
okopavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2009
Tolemarchos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.3.2010
satosan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34505minih34505Bolwieser (1977) [TV film] 
Bolwieser n
minih53435minih53435Americká dívka (2000) [TV film] 
All-American Girl: The Mary Kay Letourneau Story n
minih77087minih77087Jesse Stone: Radikální změna (2007) [TV film] 
Jesse Stone: Sea Change n
minih4470minih4470Bonnie a Clyde: Pravdivý příběh (1992) [TV film] 
Bonnie & Clyde: The True Story n
minih35017minih35017Diskjockey (1980) 
Diskjockey n
minih32002minih32002Duna (2000) [TV minisérie] 
Dune n
minih18823minih18823Sid a Nancy (1986) 
Sid a Nancy n
minih74009minih74009Otrokáři (1978) 
Die Sklavenjäger n
minih111225minih111225Památkáři (2014) [2k digital] 
The Monuments Men n
minih127943minih127943Big Eyes (2014) 
Big Eyes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
7   - cicis
6   - Justik66
8   - Hugin
7   - ajaajena
9   - phorsky1
7   - rosta12
8   - Darkman7
10 - RwlBem
8   - okopavel
9   - Tolemarcho
9   - satosan

TV Program

ČT1 - Kriminalista (2006) [TV seriál...

21:40 - 22:40

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

ČT2 - Rozbřesk 6. června 1944: Útok

20:55 - 21:50

49 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

21:35 - 22:45

9 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

21:30 - 22:45

14 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144368
Osobností: 615249
Fotografií: 539404
Plakátů: 258148
Obsahů a biografií: 132187

Poslední komentáře

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Podle mě dost slabý film.   Slabé herecké výkony Krause   a Polívky. Ostatní v pohodě   a jasně nejlepší byli   Novotný se Stivínovou. Bylo   více >

Autor: Bape | Hodnocení: 4 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Alien: Covenant

Vetřelec: Covenant
Film je nic moc,začatek   hrozny,to si mohly odpustit,   ja bych ho vystřihnul,tak   pořad jak tam hrají na tu   trubku,to tam nemusely vubec   více >

Autor: martin1410 | Hodnocení: 1 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Moc jsem si od tohoto filmu   neslibovala a tak možná   proto jsem byla docela   příjemně překvapená.   Dostalo se mi poměrně hodně   nových více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.252/0.217