reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zběsilost

Dai-bosatsu tôge

Další název:
The Sword of Doom; Daibosatsu Pass; Boddhisattva Pass; Le sabre du mal; 大菩薩峠
Země:
Rok:
1966
Délka:
116 minut
„Meč je duší samuraje. Pokud je duše bojovníka zlá, je zlý i jeho meč“

Celkové hodnocení filmu Zběsilost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.9.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2007
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.7.2008
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.1.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2010
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.6.2008
RwlBem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.4.2016
okopavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2009
Tolemarchos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.3.2010
satosan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41456minih41456Dnes zemřeš! (2005) [Video] 
Today You Die n
minih29890minih29890Černý jestřáb sestřelen (2001) 
Black Hawk Down n
minih2751minih2751Alamo (1960) 
The Alamo n
minih83034minih83034Kísértés (1942/1) 
Kísértés n
minih44553minih44553Rozsudek smrti (2007) 
Death Sentence n
minih40823minih40823Luther (2003) 
Luther n
minih29453minih29453Scary Movie - Děsnej biják (2000) 
Scary Movie n
minih22107minih22107Varovný signál (1985) 
Warning Sign n
minih46258minih46258Čistá práce (2008) 
The Bank Job n
minih3287minih3287Asterix dobývá Ameriku (1994) 
Astérix et les Indiens n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
7   - cicis
6   - Justik66
8   - Hugin
7   - ajaajena
9   - phorsky1
7   - rosta12
8   - Darkman7
10 - RwlBem
8   - okopavel
9   - Tolemarcho
9   - satosan
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141598
Osobností: 606551
Fotografií: 526580
Plakátů: 253996
Obsahů a biografií: 130307

Poslední komentáře

Generální tajemník (1986) [TV se...

Generální tajemník
Nejhorší seriál všech dob   za přispění desítek   herců, který byl v televizi   natočen. Jen tak pro   zajímavost, jsem si dovolil   kouknout více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 2 / 10

Aladin (1992)

Aladin
Klasická disneyovka s   líbivými animacemi, leckdy   dost nadsazenými -   tloušťka, vychtlost;   Jasmína by měla přes prsa   3x tolik co v více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 7 / 10

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.295/0.273