reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zase bude fajn

Get Well Soon

Rok:
2001
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Zase bude fajn

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.8.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.4.2014
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.7.2007
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.5.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.8.2011
lucy.v
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2012
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.12.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46925minih46925My z budoucnosti (2008) 
My iz buduščego n
minih21426minih21426Tři Švédky v Tyrolích 2. (1978) 
Hurra, die Schwedinnen sind da n
minih81876minih81876Vánoční kauza (2011) [TV film] 
The Case for Christmas n
minih62246minih62246Meč a čaroděj (1982) 
The Sword and the Sorcerer n
minih28288minih28288Utajený případ (1998) 
The Winslow Boy n
minih39551minih39551Bojovníci mezi nebem a zemí (2003) 
Tian di ying xiong n
minih144780minih144780Policajt ze školky 2 (2016) 
Kindergarten Cop 2 n
minih111928minih111928Pompeje (2014) [2k digital] 
Pompeii n
minih97805minih97805Smrtící vegetace (2011) [TV film] 
The Terror Beneath n
minih10366minih10366Kočičí princ (1978) 
Kočičí princ n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 %
7   - curil
3   - martin.stu
7   - olgab
6   - stanko
7   - rosta12
7   - lucy.v
10 - orimkacsir

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:55 - 15:55

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední tajemství třetí říše ...

15:05 - 16:00

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

15:35 - 16:25

11 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605787
Fotografií: 526198
Plakátů: 253740
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.539/0.519