reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zásah do srdce [TV film]

Shot Through the Heart

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Zásah do srdce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.2% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2009
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.11.2016
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.5.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.11.2016
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2006
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.7.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.8.2009
pepek.nam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2010
Taurus1620
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45175minih45175Rudý Baron (2008) 
Der Rote Baron n
minih79780minih79780Západní vítr (2010) 
Xi Feng Lie n
minih25918minih25918Válečný vůz (1967) 
The War Wagon n
minih10021minih10021Kat (1963) 
El verdugo n
minih11778minih11778Mafiáni (1990) 
Goodfellas n
minih42111minih42111Žraloci (2005) 
Raging Sharks n
minih64324minih64324Hitler v Hollywoodu (2010) 
Hitler à Hollywood n
minih79710minih79710Všechno jde do háje (2006) 
Everything's Gone Green n
minih28118minih28118Dračí doupě (2000) 
Dungeons & Dragons n
minih3559minih3559Odborník na banky (1974) 
Bank Shot n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.2 %
6   - curil
6   - FLA
4   - Chrustyn
7   - Bara.40
6   - Kycky
8   - xebece
7   - Minnie
6   - rosta12
1   - Kloby
6   - pepek.nam
7   - Taurus1620
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141653
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254017
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.489/0.466