reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zapadlí vlastenci

Žánr:
Rok:
1932
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
28.10.1932

Celkové hodnocení filmu Zapadlí vlastenci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.9.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.1.2016
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.12.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2007
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.10.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.7.2011
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2012
ali.alicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46821minih46821Hotel pro rukojmí (1999) 
Hostage Hotel n
minih39222minih39222Tom White (2004) 
Tom White n
minih44393minih44393Nezlomná vůle (2006) 
Amazing Grace n
minih47268minih47268Hamlet (1986) [TV film] 
n
minih50624minih50624Snídaně pro psy (2007) 
A Dog's Breakfast n
minih4061minih4061Billy Bud (1962) 
n
minih43820minih43820Chundelatý pes (2006) 
The Shaggy Dog n
minih56374minih56374Můj čtyřnohý přítel Ace (2008) 
Ace of Hearts n
minih12062minih12062Mars útočí! (1996) 
Mars Attacks n
minih59198minih59198Don't Stop (2012) 
DonT Stop n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 %
6   - Erkul
8   - curil
7   - hvezdyn
5   - REKBRIT
6   - Faye
6   - davidek
8   - satyr
8   - fred.appl
6   - rosta12
7   - ceskytulak
6   - ali.alicka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141646
Osobností: 606689
Fotografií: 526705
Plakátů: 254011
Obsahů a biografií: 130333

Poslední komentáře

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Méďové (2001) [TV seriál]

Méďové
Pro tyto tři huňáče máme   slabost já i moje vnoučata,   a nejenom proto, že si jejich   taškařice užíváme taky v   berounském "medvědáriu",   více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Nejtemnější zlo (2009) [TV film]

Nejtemnější zlo
To skákání děje z místa   na místo mi pěkně lezlo   krkem. A ten guláš v tom…   Kdysi dávno jsem nějaké   práce od H.P. přečetl, a   nijak mne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

V sedmém nebi (2014/1) [TV pořad...

V sedmém nebi
Tento pořad mám moc rád,   dívám se a občas i nad   smutným případem ukápne i   slza, bez nich to nejde, když   jsem pracoval v Brně, tak   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Sbohem buď, lásko má (1944)

Sbohem buď, lásko má
Jeden z nejlepších filmů   noir natočený v roce 1944.   Nesnadná uchopitelnost, hra   světel a stínu, výborné   převedení detektivního   žánru více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.491/0.469