reklama
 
ohodnotit

Zamilovaný dopis

The Love Letter

Další název:
Milostný dopis
Rok:
1999
Délka:
95 minut
„Romantická komedie plná omylů“

Celkové hodnocení filmu Zamilovaný dopis

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.9.2007
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.12.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.8.2014
Divacek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.9.2010
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2004
JARIN11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9257minih9257Jáchyme, hoď ho do stroje (1974) 
Jáchyme, hoď ho do stroje n
minih30987minih30987Déšť padá na naše duše (2001) 
Dážď padá na naše duše n
minih35383minih35383Touha (2002) 
Rokugatsu no hebi n
minih24804minih24804Vítězná křídla (1950) 
n
minih4172minih4172Bitva v Ardenách (1965) 
Battle of the Bulge n
minih37032minih37032Díra (2001) 
The Hole n
minih12678minih12678Mlha (1979) 
The Fog n
minih46931minih46931Já jsem ty a ty jsi já (2006) 
It's a Boy Girl Thing n
minih27746minih27746Tarzan, opičí muž (1981) 
Tarzan, the Ape Man n
minih19944minih19944Svatba jako řemen (1967) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
7   - clara.bow
6   - Faye
6   - rockwoman
10 - Gremmie
9   - Divacek
7   - Myšák
6   - JARIN11
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146261
Osobností: 621240
Fotografií: 550386
Plakátů: 262153
Obsahů a biografií: 134120

Poslední komentáře

Hollywoodská rošáda (1987)

Hollywoodská rošáda
Průměrná komedie,   černošský, režisér,   černošští herci. Film si   dělá legraci z   hollywoodských černošský   stereotypů ve filmu.   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Horem Pádem (2004)

Horem Pádem
Nevzpomínám si, že bych se   při sledování tohoto filmu   smála, ale hořko mi bylo   ještě dlouho potom.Myslím,   že se dvojici Hřebejk -   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zábavy (1960)

Zábavy
Docela zajímavý příběh o   upřímném přátelství dvou   válečných veteránů má   slušnou výchozí situaci,   ale pak se dlouho nic neděje   a až více >

Autor: argenson | Hodnocení: 6 / 10

Liselotte von der Pfalz (1966)

Liselotte von der Pfalz
Výhodou je, že se to   netváří jako přísně   historický životopisný   film, spíš je to taková   rozverná konverzačka s   pěknou výpravou a více >

Autor: argenson | Hodnocení: 8 / 10

Predátor 2 (1990)

Predátor 2
Docela to jde. Na jedničku to   nemá, ale koukat se na to   dá. Zvlášť sekvence na   jatkách je velmi povedená.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.304/0.255