reklama
 
ohodnotit

Zámek Gripsholm

Schloss Gripsholm

Země:
Rok:
1963
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
11.12.1964

Celkové hodnocení filmu Zámek Gripsholm

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2016
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.2.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2008
ali.alicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27421minih27421Past (1997) 
Switchback n
minih48482minih48482Vévodkyně (2008) 
The Duchess n
minih3216minih3216Archa neviňátek (1993) 
Slaughter of the Innocents n
minih40993minih40993Rovnice o jedné krásné neznámé (1979) [TV hra] 
n
minih12134minih12134Matěji, proč tě holky nechtějí? (1981) 
Matěji, proč tě holky nechtějí? n
minih21259minih21259Trápení (1961) 
Trápení n
minih26063minih26063Chudá holka (1929) 
Chudá holka n
minih7078minih7078Dva gauneři v poušti (1980) 
It Rained All Night the Day I Left n
minih48161minih48161O skleničku víc (1953) 
O skleničku víc n
minih49489minih49489Pět hrobů u Káhiry (1943) 
Five Graves to Cairo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 % (6)
8   - curil
7   - jarda53
9   - clara.bow
6   - melakara
7   - fred.appl
7   - ali.alicka

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

01:20 - 01:45

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Případ Kettering (2016) [TV se...

00:35 - 01:30

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

01:20 - 02:00

8 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:00 - 02:05

28 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575759
Plakátů: 273860
Obsahů a biografií: 139043

Poslední komentáře

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Temná věž (2017)

Tak tohle ani vidět nechci

Temná věž
Takže nějaký majstr shlukl   osm knížek do filmu? Roland   Deschain, pistolník   starobylého rodu, který   když potká poprvé   černošku více >

Autor: VTC

Černá kočka, bílý kocour (1998)

Černá kočka, bílý kocour
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $351,447║Tržby Celosvetovo   $2,150,000║ Na môj vkus   strašne moc nadávok. /40%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.308/0.273