Duben
ohodnotit

Zákon ledové země

Armoton maa

Další název:
Law of the Land
Žánr:
Země:
Rok:
2017
Délka:
90 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Zákon ledové země
Na finsko-švédských hranicích leží malá vesnice, ve které dosluhuje starý policista. Jeho úřad byl oficiálně zrušen. Právě byl z vězení propuštěn jeho nemanželský syn, který začne dělat dusno, když se dozví, kdo je jeho otec. Aby toho nebylo málo, tak má ještě bratra, který má na něj spadeno za to, že si myslí, že mu zavraždil otčíma. Začíná se tak rozehrávat drama, kde křivdy z minulosti sahají až do přítomnosti a ovlivní nepochybně i budoucnost. Kdo a jakou ji bude mít, se dozvíte v tomto temném filmu. Lidé jsou zde odříznuti od světa a nezbývá jim nic jiného, než brát zákon do vlastních rukou.


Autor: PROCESOR

Popis / Obsah / Info k filmu Zákon ledové země
Policista odcházející do výslužby zjistí, že jeho nemanželský syn po svém propuštění z vězení terorizuje zdejší oblast. I když se mu v tom snaží zabránit, situace nakonec vyústí v násilí a muž zákona je nucen čelit svým chybám z minulosti.

Odlehlá finská vesnice v Laponsku, hned za švédskými hranicemi. Policista odcházející do výslužby zjistí, že jeho nemanželský syn po propuštění z vězení terorizuje zdejší oblast. Mladík odhalil velké rodinné tajemství a chce se pomstít tím, že napadá policistovy blízké – včetně jeho legitimního syna. Nenávist mezi oběma bratry promění vesnici v místo pomsty a násilí, což její obyvatele přinutí vzít zákon do vlastních rukou. Zatímco se policista snaží oběma synům zabránit, aby se navzájem pozabíjeli, je nucen čelit vlastním chybám z minulosti.

Zdroj: HBO Europe


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10