reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zahraniční dopisovatel

Foreign Correspondent

Další název:
Zahraniční korespondent
Rok:
1940
Délka:
120 minut

Celkové hodnocení filmu Zahraniční dopisovatel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.9.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.6.2009
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.11.2014
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.9.2008
lamunopo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2016
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43629minih43629Fantastická čtyřka a Silver Surfer (2007) 
Fantastic Four: Rise of The Silver Surfer n
minih59179minih59179Spravedlnost psanců (1999) [TV film] 
Outlaw Justice n
minih27677minih27677Strach a hnus v Las Vegas (1998) 
Fear and Loathing in Las Vegas n
minih11126minih11126Láska a smrt (1975) 
Love and Death n
minih12208minih12208Mé soukromé Idaho (1991) 
My Own Private Idaho n
minih6779minih6779Evženie Grandetová (1946) 
Eugenie Grandet n
minih29629minih29629Druhá kniha džunglí Rudyarda Kyplinga - Mauglí a Balú (1997) 
The Second Jungle Book: Mowgli & Baloo n
minih27195minih27195eXistenZ (1999) 
ExistenZ n
minih24967minih24967Anastázie (1997) 
Anastasia n
minih67061minih67061Modrovous (1972) 
Bluebeard n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
9   - clara.bow
9   - pataamat
5   - beneva
8   - El_Indio
7   - lamunopo
7   - thornhill

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

10 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Soukromé století: Král Velicho...

13:20 - 14:15

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:00

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:25

50 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141397
Osobností: 605755
Fotografií: 526196
Plakátů: 253734
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Místo na výsluní (1951)

Místo na výsluní
Výborné. V podstatě se   jedná o herecký koncert 3   hvězd a ostatní jim jen   nahrávají, dělají křoví,   popřípadně přizvukují.   Hlavní více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Tak bohužel.. k tomuto filmu   nemám co dodat... z mého   pohledu byl naprosto   přehlcený postavami a zcela   jasně jsem ho prostě   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.359/0.326