reklama
 
ohodnotit

Zahraniční dopisovatel

Foreign Correspondent

Další název:
Zahraniční korespondent
Rok:
1940
Délka:
120 minut

Celkové hodnocení filmu Zahraniční dopisovatel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.9.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.6.2009
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.11.2014
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2017
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.9.2008
lamunopo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2016
PhyllisDietrichson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.6.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26768minih26768Lucerna (1967) [TV inscenace] 
Lucerna n
minih3966minih3966Biblické příběhy: Abrahám (1994) [TV film] 
Abraham n
minih9628minih9628Klec plná bláznů II (1980) 
La Cage aux folles II / Vizietto II n
minih6229minih6229Diamanty jsou věčné (1971) 
Diamonds Are Forever n
minih29451minih29451Hartova válka (2002) 
Hart's War n
minih13130minih13130Muž na drátě (1985) 
Muž na drátě n
minih40166minih401663:15 zemřeš (2005) 
The Amityville Horror n
minih39235minih39235U řeky (1952) 
Bend of the River n
minih51277minih51277Artušův meč (1999) [TV film] 
Arthur's Quest n
minih16338minih16338Poltergeist (1982) 
Poltergeist n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 %
9   - clara.bow
9   - pataamat
5   - beneva
7   - thornhill
8   - El_Indio
7   - lamunopo
8   - PhyllisDie

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

14 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Afriky: Od oceánu k moř...

17:35 - 17:55

9 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

16:50 - 17:50

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146288
Osobností: 621359
Fotografií: 550602
Plakátů: 262214
Obsahů a biografií: 134136

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.236/0.196