reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Záhada diamantu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.1.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.8.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.4.2014
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Kayla0042
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30958minih30958Sbohem buď, lásko má (1975) 
Farewell, My Lovely n
minih5747minih5747Ďábelská brigáda (1968) 
The Devil's Brigade n
minih37312minih37312Nájemník (1976) 
Locataire, Le n
minih58890minih58890Futbal starých čias (1973) 
Régi idők focija n
minih15280minih15280Pahorek (1965) 
The Hill n
minih4519minih4519Bouřlivé víno (1976) 
Bouřlivé víno n
minih88139minih88139Egy tál lencse (1941) 
Egy tál lencse n
minih35251minih35251Poslední rukopis (1987) 
Az utolsó kézitat n
minih52959minih52959Bezcenný syn (2007) 
Nobel Son n
minih52063minih52063Egy szoknya, egy nadrág (1943) 
Egy szoknya, egy nadrág n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
7   - cicis
6   - Bara.40
6   - Strength
7   - rosta12
10 - Gremmie
7   - KURUAZIE
7   - blackpoint
10 - Kayla0042

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

70 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Klíč

13:15 - 13:45

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

45 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:20

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144357
Osobností: 615225
Fotografií: 539397
Plakátů: 258140
Obsahů a biografií: 132186

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

Alien: Covenant

Vetřelec: Covenant
Film je nic moc,začatek   hrozny,to si mohly odpustit,   ja bych ho vystřihnul,tak   pořad jak tam hrají na tu   trubku,to tam nemusely vubec   více >

Autor: martin1410 | Hodnocení: 1 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Moc jsem si od tohoto filmu   neslibovala a tak možná   proto jsem byla docela   příjemně překvapená.   Dostalo se mi poměrně hodně   nových více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Při svých toulkách Prahou,   kde jsem přes 5,5 roku   pracoval, jsem od stadionu   Sparty zabloudil až k místu,   kde desítky filmařů kmitali   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Donšajni (2013)

Pitomost

Donšajni
V rámci dopoledního   sledování televize na   pozadí jsem vypila dlouhé   kafe u tohoto filmu a   zapomněla jsem, že jsem   chtěla dělat i něco více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

xXx: Návrat Xandera Cage (2017)

xXx: Návrat Xandera Cage
Osobně nebýt toho že se v   celku člověk vůbec nenudí   pořád se něco děje ,tak   dávám přednost jedničce i   přes to že je tu více akce   tak více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.261/0.223