reklama
 
ohodnotit

Začátek světa

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
2.11.2000
„Příběh na pokračování ze dnů, kdy se střídala tisíciletí.“

Celkové hodnocení filmu Začátek světa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.9.2010
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.8.2008
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2015
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2008
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.1.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.8.2011
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.1.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3200minih3200Arabské dobrodružství (1979) 
Arabian Adventure n
minih7661minih7661Flákači (1995) 
Mallrats n
minih47828minih47828Jezero hrůzy (1996) [Video] 
Fever Lake n
minih47659minih47659Zatmění slunce (2008) [TV film] 
A Raisin in the Sun n
minih18096minih18096Roztomilý člověk (1941) 
Roztomilý člověk n
minih43601minih43601Triumf vůle (1935) 
Triumph des Willens n
minih66583minih66583Tým tygra - Hora tisíce draků (2010) 
Tiger Team - Der Berg der 1000 Drachen n
minih53511minih53511Jak princezny spaly na hrášku (1971) [TV inscenace] 
Jak princezny spaly na hrášku n
minih141285minih141285Mělčiny (2016) [2k digital] 
The Shallows n
minih70511minih70511Tchyně (1999) 
Belle-maman n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.8 %
3   - curil
5   - ajaajena
5   - beneva
7   - satyr
6   - rosta12
5   - ASPHALT
5   - miroslav22
3   - Angelo.Fer
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145321
Osobností: 618551
Fotografií: 544027
Plakátů: 260343
Obsahů a biografií: 133274

Poslední komentáře

Naboso (2014)

Naboso
Viděl jsem i německou verzi   stejného filmu, která byla   předlouhou k remaku   amerického snímku, takže   mám srovnání. Je pravda,   že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Naboso (2014)

Jízda na kolotoči

Naboso
Neviděl jsem originál   německý film, ale tenhle   "remake" od američanů se mi   líbil, celkem dobrý film,   snad přeslazený, ale přesto   více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 7 / 10

Insomnie (2002)

Insomnie
Prostě skvělá kriminálka,   napínavá od začátku až do   konce. Rukopis Nollana   nehledejte, tohle je z trochu   jiného soudku a je vidět,   že více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 10 / 10

Vybíjená (2015)

Vybíjená
Od konce jsem teda čekala   trochu něco víc, ale kdybych   měla hodnotit film, jako   celek, je to celkem povedený   film.

Autor: Adule222 | Hodnocení: 8 / 10

Fantom operety (1970) [TV minisé...

Noha vod klimpru

Fantom operety
Jak ohodnotit filmový dílko,   který je nesnesitelně nudný   a pitomý? Dát nulu nejde,   tak tam teda šoupnem jeden   bodík a je po ptákách.   více >

Autor: jardiv | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.467/0.429