reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Začátek světa

Rok:
2000
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
2.11.2000
„Příběh na pokračování ze dnů, kdy se střídala tisíciletí.“

Celkové hodnocení filmu Začátek světa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.9.2010
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.8.2008
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2015
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2008
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.1.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.8.2011
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.1.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36802minih36802Žralok útočí 3: Lidožrout (2003) 
Shark Attack 3: Megalodon n
minih127728minih127728Vánoční výlet (2013) [TV film] 
Holiday Road Trip n
minih15344minih15344Pán šelem 2 (1990) 
Beastmaster 2: Through the Portal of Time n
minih48200minih48200V jednom ohni (2008) 
Fireproof n
minih144083minih144083Hon na skřítky (2012) [TV film] 
Chasing Leprechauns n
minih80628minih80628Pronásledovaná (2011) [TV film] 
Exposed n
minih32646minih32646xXx (2002) 
xXx n
minih58585minih58585Legenda o sovích strážcích (2010) 
Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole n
minih13841minih13841Nechci nic slyšet (1978) 
n
minih102961minih102961Děti bez hranic (2010) 
No Limit Kids: Much Ado About Middle School n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.8 %
3   - curil
5   - ajaajena
5   - beneva
7   - satyr
6   - rosta12
5   - ASPHALT
5   - miroslav22
3   - Angelo.Fer
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602785
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129674

Poslední komentáře

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.422/0.403