reklama
 
ohodnotit

Zabijáci z Tokia

Dong jing gong lüe

Další název:
Zabijaci z Tokia (SK) / Tokyo Raiders (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
2000
Délka:
118 minut
„Kena hledají všichni - jeho snoubenka, které utekl z chomoutu, členové pouličního gangu i soukromý detektiv. Kdo ho najde první?“

Celkové hodnocení filmu Zabijáci z Tokia

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.2.2008
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.9.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.3.2011
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2005
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.12.2007
iqtiqe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.5.2010
radega
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2011
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih123484minih123484The Prince (2014) 
The Prince n
minih18733minih18733Erotická komedie noci svatojánské (1982) 
A Midsummer Night's Sex Comedy n
minih46323minih46323Prachy a smůla (1965) 
Cent briques et des tuiles n
minih12062minih12062Mars útočí! (1996) 
Mars Attacks n
minih30871minih30871Pozvání pro pistolníka (1964) 
Invitation to a Gunfighter n
minih6158minih6158Děti zítřků (1980) 
n
minih42615minih42615Španělská paradentóza (1986) [TV inscenace] 
Španělská paradentóza n
minih55434minih55434Černá zmije 4 (1989) [TV seriál] 
Blackadder Goes Forth n
minih9303minih9303Jak ukrást Venuši (1966) 
How to Steal a Million n
minih8995minih8995Chobotnička (1983) 
Octopussy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.2 %
7   - Hugin
8   - RM
8   - satyr
7   - rosta12
6   - Luky
8   - olgpet
7   - iqtiqe
6   - radega
8   - opl

TV Program

ČT1 - Kufr (1992) [TV pořad]

10:00 - 10:35

22 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Hitlerův vpád na východ: Oběti

09:55 - 10:45

27 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

09:45 - 11:00

37 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

10:15 - 12:10

7 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144248
Osobností: 614880
Fotografií: 538956
Plakátů: 257935
Obsahů a biografií: 132095

Poslední komentáře

Holka jako já – příběh Gwen Arau...

Holka jako já – příběh Gwen Araujo
Pravdivý příběh dívky v   těle chlapce je o to   krutější, že se opravdu   stal a podobných je kolem   nás spousta.Nevím přesně,   co mi ve více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2015/5) [TV epizoda]

Labyrint
U vězněného Kováře, vyjde   na světlo, že policisty   pěkně tahá za nos, Tamara   Hrónská odhalí, že první   oběť na Slovensku,   Uhorčíková, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Vetřelec: Covenant
Tolik let jsem čekal na   nového vetřelce ... to jsem   však ještě netušil, že   tam budou lidem létat   mimozemští hajzlíci do   nosů a uší, více >

Autor: Robinson | Hodnocení: 5 / 10

PanMáma (2013) [TV seriál]

PanMáma
Jarmila Beranová (super Milan   Šteindler) je mega matrona   Kročehlav i celýho Kladna s   rozsahem až nevím kam. Nojo   v tomhle se jí nevyrovná ani   zelenooká zrzka Rysová.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 6 / 10

Strýček z Ameriky (1933)

Strýček z Ameriky
Tenhle film patří k těm   filmům, který by měl   sledovat snad jen řádně   otrlý divák. Já se snažím   sledovat vše, co u nás   natočeno bylo, takže i   infantilní upištěný film   snesu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.214/0.175