reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zabijáci z Tokia

Dong jing gong lüe

Další název:
Zabijaci z Tokia (SK) / Tokyo Raiders (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
2000
Délka:
118 minut
„Kena hledají všichni - jeho snoubenka, které utekl z chomoutu, členové pouličního gangu i soukromý detektiv. Kdo ho najde první?“

Celkové hodnocení filmu Zabijáci z Tokia

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.2.2008
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.9.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.3.2011
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2005
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.12.2007
iqtiqe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.5.2010
radega
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2011
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56532minih56532Ďábel přijde ve čtyři (1961) 
The Devil at 4 O'Clock n
minih64381minih64381Candide aneb Optimismus 20. století (1960) 
Candide ou L'optimiste du XXème siècle n
minih37943minih37943Klaun Ferdinand jede do televize (1959) 
Clown Ferdinand fahrt zum Deutschen Fernsehfunk n
minih5565minih5565Červená ještěrka (1948) 
n
minih8904minih8904Chester se překonává (1933) 
n
minih21847minih21847Utrpení mladého Boháčka (1969) 
Utrpení mladého Boháčka n
minih61870minih61870Macbeth (2006) 
Macbeth n
minih49728minih49728Souboj vojevůdců (2002) [TV seriál] 
Clash of Warriors n
minih6740minih6740Dinosaurek Dink - Velký objev (1993) 
Dink, the Little Dinosaur: Lights Out n
minih41940minih41940Král David (1985) 
King David n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.2 %
7   - Hugin
8   - RM
8   - satyr
7   - rosta12
6   - Luky
8   - olgpet
7   - iqtiqe
6   - radega
8   - opl
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253980
Obsahů a biografií: 130305

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.352/0.329