reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Za dva groše naděje

Due soldi di speranza

Země:
Rok:
1952
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Za dva groše naděje

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2008
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.6.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.10.2007
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
dominicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50399minih50399Cesta bez návratu (2009) 
Road of No Return n
minih49712minih49712V plamenech (2008) 
Incendiary n
minih42382minih42382Potomci lidí (2006) 
Children of Men n
minih68749minih68749Milenky (2008) [TV seriál] 
Mistresses n
minih70621minih70621Domeček z karet (2009) [TV film] 
Die Lebenslüge n
minih19737minih19737Strach nad městem (1975) 
Peur Sur La Ville n
minih9841minih9841Kačenka a zase ta strašidla (1992) 
Kačenka a zase ta strašidla n
minih5409minih5409Čarovné dědictví (1985) 
n
minih16818minih16818Pozor, straší (1938) 
n
minih64515minih64515Veteráni (2009) 
Oldboys n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53 %
6   - rosta12
2   - Rendys
3   - T800
4   - pepa123
5   - Alfpaseka
7   - respiro
4   - jura1973
9   - CESTA11573
8   - hrncir20
5   - dominicek

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Méďové (2001) [TV seriál]

18:45 - 18:55

3 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

23 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

73 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141725
Osobností: 607007
Fotografií: 527176
Plakátů: 254130
Obsahů a biografií: 130413

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.875/1.852