reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Z pohádky do pohádky 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.4% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.5.2007
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2010
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.1.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Pal886
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.9.2007
palmicka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
smudilinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
Gwendy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.12.2007
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.5.2008
Danbenq
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
EZALL
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28272minih28272Matrix Reloaded (2003) 
The Matrix Reloaded n
minih29451minih29451Hartova válka (2002) 
Hart's War n
minih14152minih14152Neuvěřitelná cesta (1993) 
Homeward Bound: The Incredible Journey n
minih42912minih42912Eragon (2006) 
Eragon n
minih2722minih2722Akta X 6: Plán (1996) [Video] 
The X Files : File 6 - Master Plan n
minih17160minih17160Pruhovaná plavba (1961) 
Полосатый рейс n
minih82090minih82090Panství Downton (2010) [TV seriál] 
Downton Abbey n
minih22861minih22861Vraždy podle předlohy (1995) 
Copycat n
minih26537minih26537Kult hákového kříže (1998) 
American history X n
minih12018minih12018Marečku, podejte mi pero! (1976) 
Marečku, podejte mi pero! n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Z pohádky do pohádky 1 (2001)

 Z pohádky do pohádky 1 (2001)
Z pohádky do pohádky 1 n
 
Žánr: pásmo / animovaný
Země: Česká republika


(pokračování)

Hodnocení filmu

69.4 %
6   - ignac1
7   - Strength
8   - Persefonia
5   - jakuza29
6   - pepa123
10 - bajaw
4   - kovandos
7   - Pal886
6   - palmicka22
10 - smudilinka
5   - kata18
7   - Gwendy
9   - termit
7   - psichy
7   - Danbenq
9   - Karolin.Sa
5   - EZALL
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144238
Osobností: 614822
Fotografií: 538924
Plakátů: 257909
Obsahů a biografií: 132084

Poslední komentáře

Noc v muzeu (2006)

Potencial Bena

Noc v muzeu
Myslím, že potenciál Bena   Stillera je mnohem vyšší,   než jaký mohl využít v   tomto filmu a věřím, že   jeho čas ještě přijde.   Nicméně více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 6 / 10

Pánská jízda (2004)

Pánská jízda
Nechápu, jak sem se mohl   nechat tenkrát překecat a   jít na to do kina. To sem ty   prachy měl radši propít,   ono to po schlédnutí bylo na   několik panáků.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 2 / 10

Andělský podíl (2012)

Andělský podíl
Je to spratek, ale má talent.   Talent na to poznat kvalitní   whisky. Život je svině a   kolikrát nabídne jen jednu   šanci. Pokud ji proserete, je více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2015/4) [TV epizoda]

Labyrint
Tak napětí graduje, ti co   seriál viděli vědí, co   bude dál, ale i tak to   slušně funguje napodruhé a   opravdu atmosféra, tajmeno,   napínavé momenty to vše   dobře ladí!

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Policajt ze školky (1990)

Policajt ze školky
Dle mého milá rodinná   komedie s lehce akčními   prvky myslím že jsou horší   filmy a komedie tohle se   povedlo nechápu místní   hodnocení. Má to vtip akci a   i myšlenku:-)

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.138/0.1