reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Z lásky

Další název:
Hledání cest
Žánr:
Rok:
1987
Délka:
76 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1988

Celkové hodnocení filmu Z lásky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.1.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.12.2011
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.9.2008
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.12.2008
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Veronika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29896minih29896Hrabě Monte Cristo (2002) 
The Count of Monte Cristo n
minih15382minih15382Pancho se žení (1946) 
n
minih66855minih66855Auta 2 (2011) 
Cars 2 n
minih20028minih20028Světlo jeho očí (1936) 
n
minih23635minih23635Zastavení na Missouri (1976) 
The Missouri Breaks n
minih131376minih131376Král Joe (1999) 
Joe the King n
minih55140minih55140Soukromé životy Pippy Lee (2009) 
The Private Lives of Pippa Lee n
minih34722minih34722Kniha džunglí 2 (2003) 
The Jungle Book 2 n
minih22756minih22756Záplava dolarů (1967) 
Un fiume di dollari n
minih122416minih122416Chlap na dvě věci (2014) 
My Man Is a Loser n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45 %
4   - curil
5   - Kycky
8   - michaela11
7   - uriel
2   - kovandos
2   - 10kacka10
6   - kata18
3   - Collie
5   - MIGELO26
3   - Veronika

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

56 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy předmětů

13:15 - 13:45

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

13:00 - 14:05

26 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:20

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140631
Osobností: 602778
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129671

Poslední komentáře

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.732/0.706