reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Z historie našeho letectví - 8 díl

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2007
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2007
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.9.2008
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2008
Pal886
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2007
iritia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.3.2006
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.10.2007
kouba001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
rosta22.-
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.7.2009
Andula2912
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2008
castvajj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8487minih8487Hop - a je tu lidoop (1977) 
n
minih41320minih41320Jethro Tull - Living With The Past (2002) [DVD] 
n
minih3777minih3777Benny a Joon (1993) 
Benny and Joon n
minih27444minih27444Simpsonovi jedou do Hollywoodu (2003) [Video] 
Simpsons Go To Hollywood n
minih5747minih5747Ďábelská brigáda (1968) 
The Devil's Brigade n
minih14026minih14026Neohlížej se, jde za námi kůň (1979) 
Neohlížej se, jde za námi kůň n
minih12306minih12306Městečko na dlani (1942) 
n
minih43197minih43197Svádění (2005) 
Pretty Persuasion n
minih2474minih2474A tak jsem si vzal řeznici (1993) 
So I Married an Axe Murderer! n
minih19828minih19828Střihoruký Edward (1990) 
Edward Scissorhands n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 %
7   - ignac1
6   - Rendys
6   - jambroz58
2   - michaela11
5   - kovandos
3   - 10kacka10
7   - Pal886
9   - iritia
4   - kata18
4   - Collie
5   - MIGELO26
10 - Ladik80
10 - kouba001
10 - rosta22.-
7   - Andula2912
7   - castvajj

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

54 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy předmětů

13:15 - 13:45

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

13:00 - 14:05

24 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:20

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140631
Osobností: 602778
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129671

Poslední komentáře

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.315/0.281